Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Silkroad Shadow Dungeon Öneri

süreli görev ekle oyuna süresi 1sn olsun. oyuncu görevi alınca quest id prosedürle sorgula jellbitznin game serverını kullanırsan onda spawn özelliği vardı heralde spawn yaptırırsın.

Maxiguard _OnQuestReceive_EDIT triggerini kurcala belki burası işine yardımcı olur
1655809733466.png

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

veya vsroplusta bu tarz queryler var tahminen onda bunun üzerinde daha durulmuş olabilir.

_Char_AddQuest
_Char_RemoveQuest

misal böyle queryler var vplusta

1655810116567.png

silme kodu örnek

1655810128345.png

_Trigger_OnSpawn prosedürünü falanda düzenleyip eğer o görevi aldıysa bulunduğu yere uniq falan birşeyler attırabilirsin

1655810207092.png

Keylere bi göz atayım akşam ona göre yazarım bakalım olacak mı

vsro cok eski bir surum oldugu ıcın trıggerler felan yok bro yanı eklemek ıcın baya kod bılgısı olması lazım cok zor eklemek
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Databasede Trigger sistemi ile yapabilirsin tek yapman gereken
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
konudaki mobları shadow unıq dungeonuna eklemek buzlu olan npc yi moba çevir onları kesince shadow uniq cıksın de yeterli olacaktır değişik bir sistem olur ama genede tıpatıp benzeri olur birde ödül ekledinmi tam olur hepsini kesince dungeondan at ve ödülünü ver gibisinden tek yapman gereken alttakı npc yı olusturmak kill görevi eklemek kill sonrası enson cıkacak moba ıtem eklemen veya hepsını kes gorevı eklemen daha sonra zındandan atacak fonksıyonu vermen kesdikten sonra 5 dakka kala ve ondan once 5 dakka kala unıq cıkart demen lazım rocdakı gıbı npc ye gorevde eklıcen gırıs ıcın ısınlanmada ve ek olarak gırıs tıcketı eklıcen o tıcket olmadan gırılmıcek birde partı ıle gırılecek en az 2 kısı vs gibi ben bole yapıcam sahsen ıstersen sende yapabilirsin bu şekilde trigger olarakdan daha guzel olur roc sistemi gibi
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
buradada zindada ne kadar kalıcagına dair süre eklemesi cozumunu gostermis asagıdada eklencek npc gorselini birakıyorum bu sekilde yapabilirsin istersen.

1.png

Geri
Üst Alt