Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

100 Cap Zeus SRo | 100 Cap | Only Chine Database

Gerci şifre istemiyor evet ekleme yapamıyorum derken ne konuda ekleme yapamıyorsun

Dbnin Alt Yapısı Bana Ait Degil Sadece İcerisinde Ufak Düzenlemeler Bana Ait zaten paylastıgım Dbler Arassında %99 Fix Paylasım yapmıyorum. Kuran Kısıler Kendısı Sorumluluk Alarak Indırebılırler. Ha Vırus Yok Trıger Yok Dosyalarda Fakat Bug Konusunda Kendılerı Duzenleme yapabılırler Saglam Databaselerı sadece Satısa Koyuyorum

Sorun su item ekleme yapılınca crash oluyor medianın içi bos oluyor siliyor sanırım neden se

Newstar ile beraber ekleme yaptık dün media eklentilerine yapınca giremiyorum oyuna medi eklentilerine yapmayınca orjinal hali ile girişte sıkıntı yok

Size Tavsiyem Su Sekilde Yapın Text Dosyalarını Dbye Entegre Edin Oncelikle Dbde kileri Temizleyin ve O Sekilde Deneyin

Geri
Üst Alt