Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Absürt Bi Konu

geçen maxsunucudan da ark sunucu kiralamış onun olayı farklıda 50 gb vermişler bu 80 gb almış edit yapmak için alan yetersiz adamlar bi kaç saat sonra tehdit eder gibi yağmış sunucuyu kapatmışlar buda wp den felaz yazmış avukata vs diye şikayette bulunmuş 2+3 gün sonra aramışlar tmm geri açıyoruz kullan diye.
iş böyle düştüğü zaman ya paranı alacaksın ya da edit kiralamıştım diyip adamı tehdit edeceksin en kötü 3+4 ay kullanırım üçretsiz editör paramı yediniz ben geliştireceğim gibisine bunlar insanlığını her geçen gün ununtuyor.

Dostum Max sunucu KKTC merkezli, herşeyden önce bir düşünün neden KKTC merkezli?
Genelde dolandırıcılık işlemlerinde kullanılıyor bu sistem, çiftlikbank ta buna bir örnek. Daha fazla birşey söylemeye gerek yok sanırım geçmiş olsun diyelim ?

Geçmiş olsun takuri'nin dediği gibi KKTC olduğu için bir sonuca varilacagini sanmıyorum aynısını yoncude bende yaşadım sunucu kapatıldı hack yediniz felan gibisinden ek ücret isteyip sunucuya format attirmami söyledi. Bu tür insanlara paranizi yedirmeyin emek hırsızı bunların hepsi yani sorun yaşamak istemiyorsanız muvhost, ovh, gibi sunucu firmalarından almanızı tavsiye ederim. Tekrardan geçmiş olsun inşallah bir daha böyle olayla karşılaşmazsınız. :)

Hemen hack programlarını açıp gizlenip tüm sunucularına girmeliyim. :p?

Firmanın KKTC'de kurulmuş olması dolandırıcı olduğu anlamına falan gelmez. Vergi ve bazı diğer konulardaki rahatlıklar sebebiyle tercih ediliyor ve tamamen yasal olmasıyla birlikte çoğu sro ile ilgili şirket KKTC tabanlı.

Destekli paket almışsınız ve destekli paketlerde sizin karışmanızı istememeleri de son derece normal. İsterseniz erişim veririz ama bir daha karışmayız diye de seçenek sunmuşlar.

Teslim ettiğim bir sürü işe bilgisiz insanların karışıp her şeyi alt üst edebildiklerini gördüğüm için son derece mantıklı bir durum hiç kusura bakmayın.

İlgili kurum ile hiçbir ilişkim yok bu arada.

Geri
Üst Alt