Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü amalrun devil sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan forsa04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
F

forsa04

selamun aleyküm arkadaslar oyuna amalrun devil eklemek istedim internette sağlam dosya bulamayınca bende isrodan cektim fakat devili giyince devili acma seyi gelmiyor resime bakarsanız fark edersiniz bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Sorun cözulmustur mediada refskilbyitemoptlevel.txt e gecirmeyi unutmussum daha doğrusu mediada yok saniyordum

Moderatör tarafında düzenlendi:
_refabilitybyitemoptlevel ve _refskillbyitemoptleveldata ve _refmagicoptbyitemoptlvldata tablolara girdiğin verilere göz at. IDLERİ kendine göre düzenle ve aynısını da media da yap.

Oyla 0
hocam sorunu çözmişsin ama genede yazayım dedimDBtoMedia programıyla skildata enc cekıp dırek atıyorsan ki ben oyle yapıyodum bendede skılll gelmemıstı sorun Skildata içerisindeki kodları kayık almasıydı elle açıp düzeltince gelmişti skiller örnek vermem gerekırse
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

bende boyleydı bı bak derım

Oyla 0
refskilbyitemoptlevel. ile refskıll ılıskılendırmenı kontrol et benımde basıma gelmıstı ılıskılendırmeyı dosru yapmamandan dolayı gormuyor

Oyla 0