Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Ana Şehrime Işınlanırken Dc Yeme Sorunu

Türk Lirası
0.00₺
Veritabanında RefSkill tablosundan Premium değerlerini değiştirdikten sonra dbtomedia ile txtleri çıkarıp patch attım. Ancak start dedikten sonra ekrana gelen küçük client kapandı. Daha sonra shard yedeğine geçip yeni çıkarttığım sro client ile giriş yapıyorum bu seferde ana şehrim olan samarkanda gelince oyundan atıyor. refshopitemstockperiod.txt yi silip patchledim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum..

%50 ihtimalle şu npcden kaynaklı istersen devredışı bırak oyuna gir düzelir

NPC_11DG_SFS

içinde önemli birşey yoksa istersen kapat bu npcyi

Veya kullanılmayan bir şehre taşı misal svde alex açık değilse alexe taşı bu npc'yi düzelir atma sorunun :D

Oyla 0
Güncel dump atarmısın ?

Service 0 yapsana o npcyi ?

RefObjCommon tablosundan içini boşalt öncelikle

Oyla 0
istersen npclerle ilgili tabları clean dbden aktar
ve npcyi silme kodu araştır sonra npcyi sil

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyuna Eklenmiş olan ve Silmek istediğin NPC 'nin adını "NPC_SD_JLS_" yazdığım toplamda 3 Adet olan yere yazarsan, Oyundaki spawn olmuş olan npcleri taşımak yerine oradan kaldırırsın. Oyundan o NPC' yi komple silmene veya taşımana gerek yok.

İyi forumlar.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
tek npc değil son verdiğin dumpta son eklenen tüm npcleri kapsıyor son eklenen 4-5 npc var onları sil istersen npc içeriğini temizledikten sonra tabiki

bak burda öncekinde başka kod yazıyordu şimdikinde bu yazıyor

GetTIDFromObjectID ( 0xA34A)

0xA34A= 41802

ID olarak 41802 aratınca NPC_STONE_SFS

çıkıyor sen son eklenen npclerin içindekileri sil sonra dene tek tek ekleyerek test edip yap sen nerdeyse resmen doldurmuşsun tüm npcleri

1590427021808.png

Önceki ilk dumpta bu yazıyordu

GetTIDFromObjectID ( 0xA349 )

1590427064526.png

1590427080253.png

Bu hatanın sebebi eksik birşeyler var yada yanlış birşeyler var bu npclerde sen önce içindekileri sil ardından npcyi sil yukarlarda verdiğim kodla sonra sorunsuz bi gez şehri atmazsa tek tek ekleyip halledersin .

Oyla 0
Geri
Üst Alt