Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Ana Şehrime Işınlanırken Dc Yeme Sorunu

Türk Lirası
0.00₺
Veritabanında RefSkill tablosundan Premium değerlerini değiştirdikten sonra dbtomedia ile txtleri çıkarıp patch attım. Ancak start dedikten sonra ekrana gelen küçük client kapandı. Daha sonra shard yedeğine geçip yeni çıkarttığım sro client ile giriş yapıyorum bu seferde ana şehrim olan samarkanda gelince oyundan atıyor. refshopitemstockperiod.txt yi silip patchledim yine olmadı. yardımlarınızı bekliyorum..

Clean db zaten dbtomedia uyumlu sen satır atlamadan düzgünce eklediğin müddetçe kullanabilirsin

Oyla 0
db2media ile clientless yemen id'lerin karman çorman olmasından, 14986 id yerine 19687578 id yazmandan kaynaklanır.
Clean'da tüm id'ler sıralı olduğundan ve tablolarda identity aktif olduğundan bu sorun oluşmuyor.
Elinde'ki db'nin tablolarını tek tek kontrol edip, id'leri manuel olarak düzenlerseniz ve nereye bağlı ise oradan da düzenlerseniz db2media sorunsuz olarak çalışır.

Ama DB doluysa, bu işlemi yapmanız günlerinizi alıcak hatta ufak bir hatada GS'nin patlamasına, açılmamasına sebep olucak.

Oyla 0
Geri
Üst Alt