Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Azure Sunucu hakkında yardım

snayls

Silkroad Manager
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba azure sunucuda oyun kurulumu sıkıntısız oldu fakat dışarıdan oyun check görünüyor ve girmiyor portlardan mı kaynaklıdır bilmiyorum bilgisi olan var mı? varsa yardımcı olursa hayır dua mı alır ve çözümü yeni konu olarakta açabiliriz başkalarının da yararlanması için. teşekkürler.

1589385487048.png

Port vs vs herşeyi açsan bile loopback yapman lazım başka bi türlü çözüm yolu arama .

Oyla 0
Eğer sorun çözülmediyse adım adım hepsini doğru bir şekilde yaparsan sorunsuz açılacaktır.
1. Adım Loopback kurulumunu yapacaksın. Yaptıktan sonra loopback bağdatırıcı ayarlarını örnek bu şekilde.
1589389654616.png

2. adım olarak portal.azure sitesine gidip gerekli portlara izin vermelisin.

1589389728557.png

Bu portlara izin verdikten sonra aynı şekilde firewall üzerindende bu portlara izin verdiğinizde oyununuz aktif olması gerekli. :)

Oyla 0
bu aralar herkeste bi azure sunucusu var bedavamı dağıtılıyor ne bu :D

Oyla 0
Genel olarak bütün sunucularda ip ayarları düzgün yapılmadığından sıkıntı oluşturur. Loopback kurarak genel olarak sıkıntı çözülmez . Çözüm olarak İpv4 Kısımına girip
İp adress: - Subnetmask - Default Gateway Kısımlarına Cmd komutuna ipconfig yazıp birebir aynı değerleri girin
Altaki Dsn kısımlarının ilk satırlarına İp adresi ikinci kısmına Default Gateway'a yazdığınız adresi girin daha sonra Advanced kısmına Sunucunuzun public ipsini yazın(Servera giriş için kullanığınız ip) Bağlantınız koptuktan 10 15 sn tekrar açılacaktır.

Oyla 0
Genel olarak bütün sunucularda ip ayarları düzgün yapılmadığından sıkıntı oluşturur. Loopback kurarak genel olarak sıkıntı çözülmez . Çözüm olarak İpv4 Kısımına girip
İp adress: - Subnetmask - Default Gateway Kısımlarına Cmd komutuna ipconfig yazıp birebir aynı değerleri girin
Altaki Dsn kısımlarının ilk satırlarına İp adresi ikinci kısmına Default Gateway'a yazdığınız adresi girin daha sonra Advanced kısmına Sunucunuzun public ipsini yazın(Servera giriş için kullanığınız ip) Bağlantınız koptuktan 10 15 sn tekrar açılacaktır.
Advanced kısmını yapsanız yeter arkadaşlar. Başarılı anlatım👍

Oyla 0
Oyla 0
Guard konusundaki sıkıntıya yardımcı olabilirim. Sorunu yazarsanız azureye guardlı server kurdum sıkıntısız çalışıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt