Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Azure Sunucu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RelaysGG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RelaysGG

vSro Basic Edit - Web Tasarım - Css&html&php
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar elimde 16 GB'lik azure sunucusu mevcut kullanmak isteyen arkadaş varsa verebilirim. 0 Formatlanmış makina. İşini görecek birisi varsa özelden ulaşabilir bana.

asd.png

Arkadaşlar elimde 16 GB'lik azure sunucusu mevcut kullanmak isteyen arkadaş varsa verebilirim. 0 Formatlanmış makina. İşini görecek birisi varsa özelden ulaşabilir bana.

Ekli dosyayı görüntüle 6666
Arkadaşlar oyun kurulumunu yaptım direk kendi dbnizi yükleyip stabilize şekilde çalışabilirsiniz. İsteyen olursa dediğim gibi özelden dm atabilir.

Arkadaşlar oyun kurulumunu yaptım direk kendi dbnizi yükleyip stabilize şekilde çalışabilirsiniz. İsteyen olursa dediğim gibi özelden dm atabilir.
Burdaki amac db kurup calistirmadi degildir azure sunucularda disariya start verme isi zordur bunu basarmissan ozaman cok iyi is cikarmissindir

Geri
Üst Alt