Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Baghdad Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MMTD

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar baghdad mapini ekledim client dosyalarınıda yaptım ama girince crash olup dump dosyası oluşturuyor. Dump dosyasını açıyorum ama sorun yazmıyor. Sorunun ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
şimdi işin özetini sunayım
oyunda gittiğin yerin bsr-ddj-ve efp dosyaları olmadığı için kapanıyor oyun
yani tanımlanamayan bir bölgeye geçiş yapıyorsun navmesh hatası yansıma hatasıdır
bence detaylı bir kontrol yapmanda fayda var
diğer bir konu oyuna girip o bölgeye warp ile gitmeyi denedinmi gittinde beyaz deyilde normal map geliyormu

Oyla 0
txt'de MOB_SD_ ile ilgili kelimeler geçiyor (SD- Alex North fakat bağdatla ne alakası var anlamadım)

yeni bir yer ekliyorsan adım adm gitmen en iyisi
önce şehri eklersin
sonra npcleri eklersin
ardından moblar

Oyla 0
şimdi Media.pk yedeğini al ve verdiklerimi pk2 ile media içine at sonra oyuna girmeyi dene
girmezse dupm dosyasını buraya at bakalım eski dump dosyalarını silmeyi unutma

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Oyla 0
ben sana o dosyaları oyuna gir diye verdim hatanın sana dediğim yerde olduğunu gör diye
şimdi media içine bagdat maplerin ddj dosyalarını ekle görünür

Oyla 0
Yanlış anlamadıysam senin attığın txtler ile baghdad klasöründe ki txtleri en altına ekleyim patch atmam gerekiyor dimi?

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt