Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar baghdad mapini ekledim client dosyalarınıda yaptım ama girince crash olup dump dosyası oluşturuyor. Dump dosyasını açıyorum ama sorun yazmıyor. Sorunun ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?
şimdi işin özetini sunayım
oyunda gittiğin yerin bsr-ddj-ve efp dosyaları olmadığı için kapanıyor oyun
yani tanımlanamayan bir bölgeye geçiş yapıyorsun navmesh hatası yansıma hatasıdır
bence detaylı bir kontrol yapmanda fayda var
diğer bir konu oyuna girip o bölgeye warp ile gitmeyi denedinmi gittinde beyaz deyilde normal map geliyormu
Oyuna giremiyorum ki Start'a bastıktan sonra client gelip direkt crash oluyor. Önceden oluşan dump dosyasından açıp bakıyordum ne eksik diye iSro data.pk2 den çekiyordum şimdi hiç birşey yazmıyor.
şimdi Media.pk yedeğini al ve verdiklerimi pk2 ile media içine at sonra oyuna girmeyi dene
girmezse dupm dosyasını buraya at bakalım eski dump dosyalarını silmeyi unutma