Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Beklenen oldu! Private serverlar kapatılıyor!

Girmek isteyen her türlü girer. Vpn kullanır yine girer.
Bir oyunu oynamak için niye bu kadar uğraşayım ki ? O şekilde düşünen biri olsam izlenecek yol çok basit ; onlar beni yabancı alt yapılı serverlarda oynatmıyorlarsa saygı duyarım ve onların serverinda da oynamam olur biter :) Durum böyle olursa da zamanla herşeyin eskisinden daha güzel olacağı günü içimdeki oyun aşkının büyümesiyle beraber beklemiş olurum..

Ben şuanda sabırsızlıkla oyunu bekleyen taraftayım, saygılar

Benim görüşüm private serverları kolay kolay kapatamazlar 100 200 ü geçik serverlar var bunun 1 tanesini mahkemye verse 4 5 yıl sürer joymax bile kapatamadıktan sonra sözleşmeli türkiyede şirket olsa ne yazar adamlar hizmet değil köstek olmaya gelmiş mübarek piyasaya heralde milletin ekmeğine göz dikiyorlarsa onun gibi şirket heryerden patlak verir kısa sürede batar para ve daha yükseği düşünen başkasının ekmeğini düşünen bir şirket ifla olmaz arkadaşlar.. adamlar daha serveri açmamışlar neyi düşünmüşler.. Telifleri bol bol atsınlar görelim onlar öyle düşündükçe bizde farklı düşüneceğiz onlar sözleşme imzaladıysa sözleşmeye dayanaraktan sunucularını bile açmadan milletin ekmeğini taş cıkartıyorsa bunlara iylik yaramaz private serverlar platformuna ben de olmak üzere yıllarını kendini geliştirmekle adamış bir çok insan var..
Millet başkasının emeğini parasını vur kaç yaparken ekmeğin de mi oluyor hocam böyle ekmek mi olur (çoğu kişi) sırf gamegami bizim vur kaç olayımızı engellemesin diye istemiyor sen çıkmış adamları savunuyosun.

Gamegamiye karşı çıkanlar ya private sahipleri, ya private sunucu hazırlayan ve satanlar, ya da privatelerden 60 tane char açıp donate kasanlar.

Ben sanmıyorum normal bir oyuncunun karşı çıkacağını.

Millet başkasının emeğini parasını vur kaç yaparken ekmeğin de mi oluyor hocam böyle ekmek mi olur (çoğu kişi) sırf gamegami bizim vur kaç olayımızı engellemesin diye istemiyor sen çıkmış adamları savunuyosun.
Vur kaç yapanları savunmuyorum yıllardır çaba sarfetip
ben vur kaç yapanlara şerefsizlik ipnelik yapanlara savunmuyorum kardeşim bu işi öğrenmek için yıllarını vermiş insanlar var iyi hizmet vermek isteyen kariyer yapmak isteyen sayılı insanlar var 100 200 tane değilde sayılı olsa private serverlar daha iyi olur zamanla görücez bklm neler olcak gamegami maxigameye email çekmiş birde reklamları kaldırın 7 gün içinde vs vs maxigamenin sahibi ümit beyde resmi belge istemiş öyle kalmış hala sonuç yok :D email atmasını vs birşeyleri engellicekse emaille değil resmi belgesiyle gelicek tak tak şöyle şöyle böyle bir yetkimiz var dicek eyvallah email atıp devamını getiremiyorsa nedeyim :) zaman gösterir neler olacagını bizde göreceğiz boş yorumlara gerek yok yok şöylemiş böyleymiş

Vur kaç yapanları savunmuyorum yıllardır çaba sarfetip

ben vur kaç yapanlara şerefsizlik ipnelik yapanlara savunmuyorum kardeşim bu işi öğrenmek için yıllarını vermiş insanlar var iyi hizmet vermek isteyen kariyer yapmak isteyen sayılı insanlar var 100 200 tane değilde sayılı olsa private serverlar daha iyi olur zamanla görücez bklm neler olcak gamegami maxigameye email çekmiş birde reklamları kaldırın 7 gün içinde vs vs maxigamenin sahibi ümit beyde resmi belge istemiş öyle kalmış hala sonuç yok :D email atmasını vs birşeyleri engellicekse emaille değil resmi belgesiyle gelicek tak tak şöyle şöyle böyle bir yetkimiz var dicek eyvallah email atıp devamını getiremiyorsa nedeyim :) zaman gösterir neler olacagını bizde göreceğiz boş yorumlara gerek yok yok şöylemiş böyleymiş
Ne kariyeri yapmak istiyorsun Vsro kariyeri mi ? :LOL:

Ne kariyeri yapmak istiyorsun Vsro kariyeri mi ? :LOL:
@İnternational samet yanlış anlama sana demiyorum sadece yazmak istiyorum biliyorum senin amacın sadece kendini geliştirmek yazacağımı sana yazdığımı algılama lütfen 🤓

@tylu vurkaç ta bir kariyerdir kısa yoldan soygun Nedir nasıl yapılır Örneğidir 😃 adamlar svyi açmadan siteleri açıyorlar adamlar üye oluyor direk maxi epin yüklüyorlar sv açılmadan 20.000 ₺ en az bakiye yatıyor 😂 bir kaç dbde şahit oldum marketloglarda alımlarda 😂
Valla ben 3 vardiya çalışıp 1 ayda kazandığımı adam 1 günde kazanıyor en az .Benim 1 senede kazanacağımı kazanıyor 1 hafta açık tutup svyi soygunculuk resmen aç kapat yapa yapa soyuyorlar resmen bunların girip db çekmek farz oluyor ama bulamıyorum ip 😂

@EfsaneSro katılıyorum gamegami borusunu öttürmeye çalıştı fakat hepsi ümitinkini yalayacak sonunda...

@EfsaneSro katılıyorum gamegami borusunu öttürmeye çalıştı fakat hepsi ümitinkini yalayacak sonunda...
Zaten gamegami silkroad ile ilgilenen sorumlu kişinin ilk hedefinin bayilik/epin yurtdışı konusunu açmadan öncede söylemiştim yurtdışı olayını öğrenmişler onu kapattırmaktı hedefleri öncelik maxgame sonra diğer siteler yoksa öbür türlü telif atmak varken joymax org atarlardı joymax adını kullandıkları için 😂 hedefler sırasıyla birde kin besliyorlarmış epey sanırsam maxgame sv açan bir şahıs gamegaminin silkroad kısmındaki şahıs önceden sv açmış Vsro 😂 sonra gamegami fikir vermiş oda beğenmiş sanırsam 😃😃

@İnternational samet yanlış anlama sana demiyorum sadece yazmak istiyorum biliyorum senin amacın sadece kendini geliştirmek yazacağımı sana yazdığımı algılama lütfen 🤓

@tylu vurkaç ta bir kariyerdir kısa yoldan soygun Nedir nasıl yapılır Örneğidir 😃 adamlar svyi açmadan siteleri açıyorlar adamlar üye oluyor direk maxi epin yüklüyorlar sv açılmadan 20.000 ₺ en az bakiye yatıyor 😂 bir kaç dbde şahit oldum marketloglarda alımlarda 😂
Valla ben 3 vardiya çalışıp 1 ayda kazandığımı adam 1 günde kazanıyor en az .Benim 1 senede kazanacağımı kazanıyor 1 hafta açık tutup svyi soygunculuk resmen aç kapat yapa yapa soyuyorlar resmen bunların girip db çekmek farz oluyor ama bulamıyorum ip 😂
Soyanlar değişir de önemli olan soyulanların kafasının değişmesidir.Ben oynadığım dönemlerde hiç bir zaman oyun açılmadan para attığımı hatırlamıyorum.Zaten köklü bir server değilse emeğimin boşa gideceğini düşünerek oynamazdım.İnsanlar paranın tadını alınca sürekli oyun açıyorlar.Adam 10-15 kere oyun açmış ve hala kapatıp açmaya devam ediyor.Bu dediğimi yapanlarında amacı 500 harcarım 1500 kazanırım temiz 1000 TL kafasında açıp kapatıyorlar.Bir kişi, daha oyunu açmadan kapatma planı yapıyorsa o adam zaten dolandırıcıdır.

Geri
Üst Alt