Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Beklenen oldu! Private serverlar kapatılıyor!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Ben vsro piyasasından nadir de olsa ekmek yiyen biriyim ama 80 cap old sc ya da saçma sapan sistemler barındırmayan bir şey açarlarsa dibine kadar desteklerim. Olur da varolan sisteme antin kuntin şeyler ekler, yine paraya dayalı yapıp sadece TR piyasasına pre'yi 50 TL'den satarsalar karalarım.

Gamegami belirleyecek sonucu. Para akışını kimse direnmeden kesmek istemiyor.

kaliteli bir server sunacaklarını düşünüyorum merakla bekliyorum bende. Bir çok kişi fiyatlar pahalı olacak gibisinden yakınmış . Kalite ucuz olmaz malesef. 10 tl verip 1 ay sonra tosuncuk gibi kaçan vurguncular yerine 15 tl verip emeğin kaldığı serveri tercih ederim

Extra**** isimli forum private server reklam faaliyetlerine dün itibari ile son vermiş arkadaşlar. Yakında Maxi**** de de faaliyetler duracak gibi.

GameGami fazlasıyla kendisine düşman edindi. Bu işin sonu nereye gidecek gerçekten merak konusu..

İhtar yaklaşık olarak 4 gün evvel bize de iletildi. Gerekli görüşmelerimiz devam ediyor.

Yukarı da bir başkasının sansürlemeden paylaştığı özel bilgi olan TC kimlik numaraları içeren görsel içerik kaldırılmıştır.

1-2 FW sonrasında bizim şizofren guildler oyunu bıraksında o verdiğiniz paralar için başınızı çok dağlara taşlara vuracaksınız. Sizin Türk oyuncu kitlesinden hala haberiniz yok :)

Geri
Üst Alt