Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Beklenen oldu! Private serverlar kapatılıyor!

Ben bu konu ile ilgili başlatılacak herhangi bir yargı sürecinin uzun süreceğini zannetmiyorum. Maksimum 2 ay içerisinde gerekli yaptırımların uygulanacağını düşünüyorum.

Ben bu konu ile ilgili başlatılacak herhangi bir yargı sürecinin uzun süreceğini zannetmiyorum. Maksimum 2 ay içerisinde gerekli yaptırımların uygulanacağını düşünüyorum.
Forumlara gitmek yerine 2011 den beri faaliyet gösteren sunuculara gitmeleri lazımdı aslında. :)

Maxigameye email cekmisler 😂 gamegami lisans sahipleri olduklarini belgesiz yasadisi reķlam yayinlamaktan iktar gitmis bakalim neler olucak🤷‍♂️

Bende çok bilmişlik taslamak istemiyorum ama istedikleri yeri yargı süreciyle anında çözerler. Ki bence çok can yanacak, pay alan, pay veren, editörüm ayağına düdükleyen, reklam yapıyorum ayağına face gruplarını şişirenler, yayıncı takılanlar vs vs..

En çok üzüldüğüm nokta da şu çöplükte işini hakkıyla yapan 1 2 insan var, onlarda zaten başka şekilde paralarını kazanmaya devam ederler en fazla yan gelirlerini değiştirmek zorunda kalırlar olur biter..

Bu zıvanadan çıkan çingene işi de son bulacak ya bakalım ilerleyen dönemlerde neler göreceğiz. Ha bu GameGami server açacak ve o serverda full çekecek ne kadar anti yancısı olursa olsun o kadar da yancısı olacak ve sonuç itibariyle server sayılarını çoğaltarak devam ederlerken tüm herkesi burada toplamayı başaracaklarını düşünüyorum.

Bende çok bilmişlik taslamak istemiyorum ama istedikleri yeri yargı süreciyle anında çözerler. Ki bence çok can yanacak, pay alan, pay veren, editörüm ayağına düdükleyen, reklam yapıyorum ayağına face gruplarını şişirenler, yayıncı takılanlar vs vs..

En çok üzüldüğüm nokta da şu çöplükte işini hakkıyla yapan 1 2 insan var, onlarda zaten başka şekilde paralarını kazanmaya devam ederler en fazla yan gelirlerini değiştirmek zorunda kalırlar olur biter..

Bu zıvanadan çıkan çingene işi de son bulacak ya bakalım ilerleyen dönemlerde neler göreceğiz. Ha bu GameGami server açacak ve o serverda full çekecek ne kadar anti yancısı olursa olsun o kadar da yancısı olacak ve sonuç itibariyle server sayılarını çoğaltarak devam ederlerken tüm herkesi burada toplamayı başaracaklarını düşünüyorum.
Bende o şekilde düşünüyorum. GameGami Olayı Çıktıktan Sonra Zaten @Senua Mena Sunucularının Kalitesini Dile Getirmişti. Benim Gönlüm Bu Konuda Rahat Bize Güzel Bir Şekilde Silkroad Deneyimi Sunacaklarına Eminim :)

ben bu foruma ait tüm domainleri daha oncede kullanılan wepsite hostlarını [email protected] resmi ve yazılı bir şekilde tasdikledim gönderdim bu forumda ceza alıcak yada ceza almasını istemiyorsa miraç host adını acilen değiştirsin vsro ya ait tüm paylaşım ve içerikleri kapatsın yani kısacası senin amına koyarım miraç o yanındaki kekeme editörünen anasını sikerimm , o senua piçininde...
Ne kadar aciz, cahil, çekemez, kibirli bir insan olduğunu, bir insanın hastalığı ile dalga geçerek belli ediyorsun.
"Kekeme" olarak belirttiğin kişi benim, tüm bilgilerim burada ve google'de mevcut. Yüzüme söyleyemeyeceğiniz şeyleri burada klavye karşısında yazmanız bir şey ifade etmez sadece sizin ne kadar korkak, ötlek bir velet olduğunuzu gösterir. Ben kekeme olmaktan memnunum, bu beni sizin gibi cahil, kibirli ve salak insanlardan ayrı tutarak zirveye ulaştırıyor. Kimine göre de egoistim ama bi yerleriniz sıkışınca her zaman benim çözüm yollarıma başvurdunuz ya da fake hesaplarla benden yardım istediniz.

Lütfen, 1 gram delikanlılığınız, adamlığınız varsa gelir, yüzüme karşı konuşmaya çalışırsınız. Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz ve klavyelerinizden bir şeyler yapabileceğinizi sanıyorsunuz, burdan öteye geçemediniz, geçemeyeceksiniz.

Zaten banlanmış fakat yancıları, yalamacıları bunu görüp kendisine iletecektir eğer bu kadar yürekleri, delikanlılıkları varsa.

Konu içeriği haricinde karalama, taşlama, forum hakkında ileri/geri görüş bildiren herkesi banlayacağım.
Bu saatten sonra bu forumda herkes kurallara uyacak!
Benim gözümde bu forumda artık hiyerarşi mevcuttur!

Herkese iyi forumlar, şikayeti olan şikayet bölümüne konu açsın. Boş yapan banlanır.

Ne kadar aciz, cahil, çekemez, kibirli bir insan olduğunu, bir insanın hastalığı ile dalga geçerek belli ediyorsun.
"Kekeme" olarak belirttiğin kişi benim, tüm bilgilerim burada ve google'de mevcut. Yüzüme söyleyemeyeceğiniz şeyleri burada klavye karşısında yazmanız bir şey ifade etmez sadece sizin ne kadar korkak, ötlek bir velet olduğunuzu gösterir. Ben kekeme olmaktan memnunum, bu beni sizin gibi cahil, kibirli ve salak insanlardan ayrı tutarak zirveye ulaştırıyor. Kimine göre de egoistim ama bi yerleriniz sıkışınca her zaman benim çözüm yollarıma başvurdunuz ya da fake hesaplarla benden yardım istediniz.

Lütfen, 1 gram delikanlılığınız, adamlığınız varsa gelir, yüzüme karşı konuşmaya çalışırsınız. Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz ve klavyelerinizden bir şeyler yapabileceğinizi sanıyorsunuz, burdan öteye geçemediniz, geçemeyeceksiniz.

Zaten banlanmış fakat yancıları, yalamacıları bunu görüp kendisine iletecektir eğer bu kadar yürekleri, delikanlılıkları varsa.

Konu içeriği haricinde karalama, taşlama, forum hakkında ileri/geri görüş bildiren herkesi banlayacağım.
Bu saatten sonra bu forumda herkes kurallara uyacak!
Benim gözümde bu forumda artık hiyerarşi mevcuttur!

Herkese iyi forumlar, şikayeti olan şikayet bölümüne konu açsın. Boş yapan banlanır.
Geçmiş Olsun Burak Hocam. Klavye Delikanlısı Olanlar Çok Fazla Artık :(

telif haklarının geçerli olduğu bölgeler haricinde iş yaparsanız bir sorun yaşanmaz ancak gidipte TR lokasyon sunucular alıp hala bişeyler denerseniz sizi deney farelerine çevirirler.joymax silkroad işini bitireli 3 sene oldu sadece wemade (jsro-r ) grubu oyunla ilgileniyor. eski joymax çalışanları ile fb üzerinden konuşmuştum. artık proje sonlandırıldığına dair bilgiler verdiler ki o yüzden joymaxtan ayrılmışlar. joymax sadece oyunculara para gözüyle bakar olduğu için gerek bile yok. bu saatten sonra Türkiye için server olayı bitmiştir ancak ovh ve diğer yurtdışı merkezler vasıtasıyla istediğinizi yapabilirsiniz. korkacak bi durum yok. çalan çarpan düşünsün

Geri
Üst Alt