Ne kadar aciz, cahil, çekemez, kibirli bir insan olduğunu, bir insanın hastalığı ile dalga geçerek belli ediyorsun.
"Kekeme" olarak belirttiğin kişi benim, tüm bilgilerim burada ve google'de mevcut. Yüzüme söyleyemeyeceğiniz şeyleri burada klavye karşısında yazmanız bir şey ifade etmez sadece sizin ne kadar korkak, ötlek bir velet olduğunuzu gösterir. Ben kekeme olmaktan memnunum, bu beni sizin gibi cahil, kibirli ve salak insanlardan ayrı tutarak zirveye ulaştırıyor. Kimine göre de egoistim ama bi yerleriniz sıkışınca her zaman benim çözüm yollarıma başvurdunuz ya da fake hesaplarla benden yardım istediniz.
Lütfen, 1 gram delikanlılığınız, adamlığınız varsa gelir, yüzüme karşı konuşmaya çalışırsınız. Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz ve klavyelerinizden bir şeyler yapabileceğinizi sanıyorsunuz, burdan öteye geçemediniz, geçemeyeceksiniz.
Zaten banlanmış fakat yancıları, yalamacıları bunu görüp kendisine iletecektir eğer bu kadar yürekleri, delikanlılıkları varsa.
Konu içeriği haricinde karalama, taşlama, forum hakkında ileri/geri görüş bildiren herkesi banlayacağım.
Bu saatten sonra bu forumda herkes kurallara uyacak!
Benim gözümde bu forumda artık hiyerarşi mevcuttur!
Herkese iyi forumlar, şikayeti olan şikayet bölümüne konu açsın. Boş yapan banlanır.