Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru Beklenen oldu! Private serverlar kapatılıyor!

Hiç bir şekilde engel olamayacaktır uluslararası süreç'te resmi olarak kıbrıs rum vb vb ülkelerde bile bu tür sözleşmeler resmi olarak kabul edilmiyor onun için hiç bir şekilde gamegami faliyet gösteremiyecek die düşünüyorum .

Hiç bir şekilde engel olamayacaktır uluslararası süreç'te resmi olarak kıbrıs rum vb vb ülkelerde bile bu tür sözleşmeler resmi olarak kabul edilmiyor onun için hiç bir şekilde gamigami faliyet gösteremiyecek die düşünüyorum .
Bana da büyük bir komplo teorisi gibi geldi :D arkalarına sözde 2 avukat almış birilerinin oyunu gibi. Yoksa Pearl Abyss firması silkroad onlinenin 20 katı daha iyi bir projesini piyasaya sürer. + Milletin dc adreslerini bulup mail gönderiyor :D

Oyunu yapan GameGami değil diyorum yani yine silkroad gibi Türkiye lisansını almıştır.Oyunu yapan firma Pearl Abyss firmasıdır.
Ben de tam olarak onu demek istedim. Pearl Abyss firmasının sunduğu oyunlar belli silkroad yanında geçemez farklı bi çabaları var bu kimselerin yaptıkları iş de hiç profesyonelce değil. Korkutma, tek tek dc adresi bulup mail isteme falan Yoksa Pearl Abyss silkroadı baştan yapar en iyi görsellerle :D

Bana da büyük bir komplo teorisi gibi geldi :D arkalarına sözde 2 avukat almış birilerinin oyunu gibi. Yoksa o sözde firma silkroad onlinenin 20 katı daha iyi bir projesini piyasaya sürer. + Milletin dc adreslerini bulup mail gönderiyor :D

Bence şirket anlaşmalar sonrası illegal p'server paylaşım satış reklam kurulum vs vs gibi platformları dışarıya atmak ve çoğunluğu azaltmak istiyor. Ayrıca buna örnek vermek gerekirsek joygame şirketi wolfteam adlı oyun içinde aynı planlamayı yapmıştı :D adım gibi hatırlıyorum avukatları hile yapan barındıran ve p'server illegal özel kuruluşlara yazı iletmişti turkiye cumhuriyetinde dava sonucu 6 7 şer yıl hapis ve idari para cezaları uygulanmıştı

Ben de tam olarak onu demek istedim. Pearl Abyss firmasının sunduğu oyunlar belli silkroad yanında geçemez farklı bi çabaları var bu kimselerin yaptıkları iş de hiç profesyonelce değil. Korkutma, tek tek dc adresi bulup mail isteme falan Yoksa Pearl Abyss silkroadı baştan yapar en iyi görsellerle :D
Bilmiyorum yapılanlar banda saçma geliyor.Ben eğer işimde ciddiysem privatelerin en kralım diyenlere açarım davamı lisans sendeyse sonuçta senin lehine olacaktır.Daha sonra zaten açanda açmaktan vazgeçer açık olanda kapatacaktır diye düşünüyorum.

Bilmiyorum yapılanlar banda saçma geliyor.Ben eğer işimde ciddiysem privatelerin en kralım diyenlere açarım davamı lisans sendeyse sonuçta senin lehine olacaktır.Daha sonra zaten açanda açmaktan vazgeçer açık olanda kapatacaktır diye düşünüyorum.

özel kodlamalar var patentlesem dokunamaz ? modellerin texture lerine dokunsam patentlesem dokunamaz ? ancak silkroad online ismine dokunabilir onuda türkiyede patentlediyse bilginiz varmı silkroad online ismini patentlediğinden ? patentlemesede bayadır isim eski oda var simdi :D

Geri
Üst Alt