Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Bir Bölgeye Forgotten World Girişi Atamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görün örnek alın :D teşekkürler server işleriyle ilgilenmiyorum elbet işine yarıyacaktır ilgilenenlerin :D

Deneyip ekleyenler foto atabilirmi pc format attığımdan dolayı yeniden yüklüyorum herşeyi. Eğer ilgi çok olursa trigger kısımlarınıda paylaşmayı düşünüyoru. Güle güle kullanın.

taşı kullanmaya çalışınca hata bu veriyor.

AOzAgL.png

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Olarak ekleyince basılıyor teleport açılıyor ancak gitmeye calıstıgında tepki vermiyor asla ışınlanmıyor.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Şeklinde ekli ise DB de malesef

local overlap job exception!! : CServerProcessOverlap

hatası veriyor neden olabilir bu ?

_RefGame_World tablosu verilerini yeniden benim verdiğim şekilde eklersen sorun yaşamazsın. Genelde bu hatayı id çakışması olunca verir. Tabloları kontrol et çakışma varmı diye bak. Yada dbyi eski yediğine geri al bana team wiever gönder özelden yapalım beraber.

_RefGame_World tablosu verilerini yeniden benim verdiğim şekilde eklersen sorun yaşamazsın. Genelde bu hatayı id çakışması olunca verir. Tabloları kontrol et çakışma varmı diye bak. Yada dbyi eski yediğine geri al bana team wiever gönder özelden yapalım beraber.

team için bilgisayar ortamı pek müsait değil :)

ama kontrol ettim region kodlarını yazınca bu tür hata geliyor tekrar baştan yapacagım.
bence sen tüm sistemi tamamlayıp verirsen daha mantıklı olur.
çünkü bu sekıl yapsak bile trigger eksik olduğu için uğraşmak mantıklı olmuyor.
tam olarak sistemi anlatırsan ve paylaşırsan daha çok ilgi görebilir.
şuanda sadece yeni wordid ile bir clon map eklemiş gibi oldu sadece (benim fikrim böyle)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt