Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Bir Bölgeye Forgotten World Girişi Atamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harfi harfine hepsini yaptim item kullanilamaz hatasi verdi canuse 1 type13 13 yaptim simdi tasi acarken cannot find target diyor yardimci olabilicek varmi ?

Anlatımın daha anlaşılır olması için müsait bir zamanda konuya resimler eklicem

Harfi harfine hepsini yaptim item kullanilamaz hatasi verdi canuse 1 type13 13 yaptim simdi tasi acarken cannot find target diyor yardimci olabilicek varmi ?
Bir çok kişiye sorunsuz ekledim kendimde de sorunsuz çalışmakta ama ufak dikkat gerektiren yerler mevcut biraz daha dikkat ederseniz sorunsuz eklemiş olursunuz.

Type ile alakalı bir durum değil orada sorunu aramayın biraz dikkatli yapmanız lazım sıraya göre

Type ile alakalı bir durum değil orada sorunu aramayın biraz dikkatli yapmanız lazım sıraya göre
konuyu dün gece 3 de açtım ve dün gece ekledim bu sorunu yaşıyorum ve kontrol ediyorum evet doğrudur atladığım birşey olmasa sorunsuz olur zaten de atladığım o şeyi ben göremiyorum istersen atayım bi kontrol sağla ?

Eklediğin verileri txt halinde atarmısın bana

Parti üyelerini çekmek için ayrı bir işlem yapmamız gerekiyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt