Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Bir Bölgeye Forgotten World Girişi Atamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_RefGameWorld
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

_RefGameWorldConfig
SQL:

_RefGameWorldGroup
SQL:

_RefGameWorldGroup_Config
SQL:

_RefGameWorldBindGameWorldGroup
SQL:

_RefInstance_World_Region
SQL:

_RefInstance_World_Start_Pos
SQL:

_RefObjCommon
SQL:

_RefObjItem
SQL:

Taşı kullandığım zaman World ID (1) olarak belirtilen noktaya ışınlanıyorum ama neden World ID (95) olarak gidemediğimi hala çözemedim doğrusu ve belirtmekte fayda var, oraya gidip _Char tablosu üzerinden World ID (95) yapınca da dc alıyorum. Oysaki RefInstace_World_Region verisi eksik olduğunda dc vermesi gerekirdi.

@Xena
Refgameworld refgameworld configde daha önce eklediğin veriler varsa çakışıyor olabilir bi kontrol et

Hayır, herhangi bir çakışma yok. Normal teleport kullanarak belirtilen World ID'ye giriş deneyeceğim, sonrasında haberdar ederim.

@Xena bende ekli tüm hepsi ama dungeon olarak ekli taşı eklesem sorun yaşar mıyım ve party çekme npc kodu nedir
holy water tarzında benımkıler
Orjinal fgwdeki npc party çekme kodunu bulursan eklersin onuda ama world id ve xyz yazarak ekliyorsun tefneste felan

_RefObjCommon tablosuna eklemeyi yapıyoruz _RefObjItem bunları ekledikten sonra jangan da client crash oluyor

Sorunsuz ekledim ama taşı açmaya çalıştığım zaman
The Selected item unusable hatası alıyorum

Uzun zamandır ilgilenmiyorum vsro files ile ama yakın zamanda yaşanan sorunlar ile ilgilenicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt