Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Bir Bölgeye Forgotten World Girişi Atamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum. Bütün tabloların idleri birbirine bağlı birinde hata yaparsan dbyi geri yükleyip tekrar en baştan başlanması gerekiyor. En zor kısmı burası 1 haftada anca çözebilmiştim zamanında. Tabi konuda da belirttiğim gibi ilgi görürse paylaşıcam.

team versem baka bilirmisin telepor tası tıklanmıyor yazı Geliyor sorunu bilen yokmu ?

Son düzenleme:
Akşam 8-9 gibi mesaj at bakalım kontrol edelim

beyler konuyla alakası yok ama birşey sorucam hiö biyerde bulamadım Csro-r de fgw tası itemine tıklıyorum ses geliyor ama ne görüntü var nede süre sayan sikill üst tarafta acılırken ses geliyor gerisi yok bu neden oluyor acaba game server felanda hata vermıyor kafam karıstı nasıl yapıcagımı bilen varmı
acaba.
resim attım bakın resimdeki gibi hiç birsey yok itemin ustunde sadece suresi dolana kadar kullandırtmıyor ama ortada fol yok yumurta yok :S

euhtox-jpg.4715

Ekli dosyalar

• EuhtOx.jpg
    EuhtOx.jpg
    211.1 KB · Görüntüleme: 232
Bu the selected item unusable hatasının sebebi nedir genel bir çözümü yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt