Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO PaylaşımBir Bölgeye Forgotten World Girişi Atamak
şöyle bir işlem yapabilirsiniz fgw veya flame mountain deki taşı çekip refgameworld idlerini değiştirip kullanabilirsiniz ben böyle yaptım mesela sorunsuz çalışıyor.
Trigger tablolarından yararlanarak bir mobu kesince diğer odalardaki mobların spawn olmasını çitlerin kalkması gibi paylaşımlarda eklenirse daha güzel olur.
Taşı sorunsuzca kullanıyorum. Tüm girdileri kendime göre sorunsuzca eklediğimi düşünüyorum fakat ayarladığım World ID'ye ışınlanmıyor. Normal default World ID'ye ışınlanıyor. Işınlanma olayını nasıl düzeltebilirim ?
Taşı kullandığım zaman World ID (1) olarak belirtilen noktaya ışınlanıyorum ama neden World ID (95) olarak gidemediğimi hala çözemedim doğrusu ve belirtmekte fayda var, oraya gidip _Char tablosu üzerinden World ID (95) yapınca da dc alıyorum. Oysaki RefInstace_World_Region verisi eksik olduğunda dc vermesi gerekirdi.