Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Blue silme scroll

Türk Lirası
0.00₺
merhaba ıtemlere basılan blueları sildirme scrollu hakkında bana yardmcı olabilirimisiniz.

Eğer bunu diyorsan item durability yediğinde magparam1e veri işliyor fakat itemde blue varsa magparam1 doluysa magparam2ye veri işliyor. Örnek %40 durability yedi item magparamda çıkan değer 171798691843
%41 durability yiyen itemde ise magparam değeri 176093659139 yani demem o ki sadece durability senin deyişinle red blue sildirmek imkansız. Bu kodlarla hem durability yani red blue hemde normal blue sildirebilirsin

Oyla 0
hata devam ediyor..
if(@JobID= '34038') --Remover Blue Avatar
begin
SELECT @ItemID=ItemID from _Inventory where CharID = @CharID AND Slot = '13'
SELECT @RefItemID=RefItemID from _Items where ID64 = @ItemID
If (@RefItemID >='43620' AND @RefItemID <='43625')
begin
Update _Items Set MagParamNum = 0, MagParam1 = NULL, MagParam2 = NULL, MagParam3 = NULL, MagParam4 = NULL, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL where ID64 = @ItemID
end
Else
If (@RefItemID >='22912' AND @RefItemID <='22923')
begin
Update _Items Set MagParamNum = 0, MagParam1 = NULL, MagParam2 = NULL, MagParam3 = NULL, MagParam4 = NULL, MagParam5 = NULL, MagParam6 = NULL, MagParam7 = NULL, MagParam8 = NULL, MagParam9 = NULL, MagParam10 = NULL, MagParam11 = NULL, MagParam12 = NULL where ID64 = @ItemID
end
bunları eklıyorum addtimedjopa bana bu hataları verıyor.

Msg 137, Level 15, State 1, Procedure _AddTimedJob, Line 64
Must declare the scalar variable "@ItemID".
Msg 137, Level 15, State 1, Procedure _AddTimedJob, Line 65
Must declare the scalar variable "@RefItemID".
Msg 137, Level 15, State 2, Procedure _AddTimedJob, Line 66
Msg 137, Level 15, State 2, Procedure _AddTimedJob, Line 68
Msg 137, Level 15, State 2, Procedure _AddTimedJob, Line 71
Msg 137, Level 15, State 2, Procedure _AddTimedJob, Line 73

Oyla 0
gönderdiğiniz kodların hiçbirisi çalışmıyor txt halinde yollarmısınız tablolara ekliyemiyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt