Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Bugsuz Rütbe Scroll ekleme [Sorunsuz] 2019! Stabil Prosedür!

Niye Baskan ? ben 16 kullanıyorum fakat oyunda ekledim scrollar ınventory e gelıyor scroll basıyorum ısınlanıyor bıtek karaktere işlemini yapmıyor :D
41 kullanınca daha saglıklı ve verimli çalışıyor

Niye Baskan ? ben 16 kullanıyorum fakat oyunda ekledim scrollar ınventory e gelıyor scroll basıyorum ısınlanıyor bıtek karaktere işlemini yapmıyor :D
aynı hatayı ilk eklediğimde bende almıştım prosüdür de sıkıntı var ID lara dikkat et istersen yardımcı olurum

Operation 16 da ışınlanma ekranındayken işleme aldırıyorsun sen kod satırını operation 41 de scroll çantandan silindiği anda işleme alıyor(bu yüzden en sağlıklısı budur). Opertion 41 de tek olay kullanılan scroll'un stack sayısı 1 olmalı.
Öteki türlü her ışınlanma da sen IF kod bloğunu check ettirmiş oluyorsun, bug olayı da burdan kaynaklı oluyor.

Operation 16 da ışınlanma ekranındayken işleme aldırıyorsun sen kod satırını operation 41 de scroll çantandan silindiği anda işleme alıyor(bu yüzden en sağlıklısı budur). Opertion 41 de tek olay kullanılan scroll'un stack sayısı 1 olmalı.
Öteki türlü her ışınlanma da sen IF kod bloğunu check ettirmiş oluyorsun, bug olayı da burdan kaynaklı oluyor.
zaten bu kullanılan scrolların stack sayısı 1 önemli değil bug yapmaması daha iyi ozaman konuyu düzenleyeyim

Evet Arsive yedekledim Emeginize Saglik Arkadaslar Emek Server icin Ayri Ayarladim Pvp Server icin Ayri Ayarladim :D isteyen arkadaslarimiz olursa Seve Seve Paylasirim..

Geri
Üst Alt