Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Bugsuz Rütbe Scroll ekleme [Sorunsuz] 2019! Stabil Prosedür!

Arkadaşlar merhaba,

@ksk2hand arkadaşımızın silk Scroll paylaşımını görmüştüm bende rütbeleri scroll haline nasıl getirebileceğimizi kısaca açıklamak istedim altta vermiş olduğum silk ve rütbe scroll dosyasında birden fazla scroll ekleyebilmeniz için gerekli düzenlemeler yapılmış halde verdim. Adımlar doğru ve dikkatli yapıldığı takdirde bug vb. olmayacaktır, piyasadaki en düzgün rütbe sc prosedur'u budur.

Kendi kullanmış olduğum kodlar olduğu için denedim çalışıyor sıkıntısız ekleyebilirsiniz.

ID kısımlarını kendinize göre düzenleyiniz aksi takdirde çalışmayacaktır.

En alttaki dosyaları indirerek direkt txt halinde çalışabilirsiniz, TAB boşlukları sorun yaşatmaması amacıyla .RAR içinde gerekli TXT'ler verilmiştir.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Kod:

Kod:

Kod:

Kod:

Kod:

Kod:

Kod:
Arkadaşlar .bsr'ler kullanılmayan scroll bsrsi dir eğer isterseniz .bsr yolunu değiştirerek scroll resminide değiştirebilirsiniz yapamayan arkadaşlar olursa yardımcı olurum.

Virüs Total :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Konu düzenlenmiştir, @Senua 'nın verdiği prosedür kullanılmıştır.

burdaki rütbe scrollarda _RefHWANLevel tablosuna ait kodlar paramvalu2 kısmı bazılarınki 35 bazılarınkı 20 bazıları ise 50 neden acaba bilgisi olan varmı?

Geri
Üst Alt