Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Clean DB+Client+Files (Fixed) - Sınırsız link VsUpload.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
ondan önce düzeltmem gereken bir bug buldum sanırsam. CHN karakterde devil kullanırken bir sıkıntı yaşamıyorum ama EU karakterde kodla veya item maldan devil alsam ya üstüne gelince ya toplayınca DC atıyor. EU karakterlerde devil kullanırken bir bug oluşuyor.

GameServer şöyle gözüküyor

Ekli dosyalar

• ga.png
    ga.png
    21.8 KB · Görüntüleme: 20
  • ref.png
    ref.png
    100.5 KB · Görüntüleme: 19
Geçtiğimiz şubat ayı içinde özellikle bu veritabanını isteyen biri için edit yaparak veritabanını teslim ettim. 2 ay açık kaldı ve iki ırk da mevcuttu oyunda. Sorun yaşanmadı yaşansa dönüşü olurdu. Herhangi bir şey mi değiştirdiniz veya veritabanlarını kurarken farklı bir isimde mi kurdunuz ?

Çok tuhaf. Yok bir şey değiştirmedim. Database isimleri aynı kullanıcı adı sa şifresi 123456 hatta. Sadece server ismini değiştirmiştim. Zaten çin karakterlerde hiçbir sıkıntı yaşamadığım halde avrupada sıkıntı yaşadığım zaman bir tuhaflık olduğunu sezmiştim. Hani ikisinde de sıkıntı yaşasam üç beş değiştireceğim yer aklımda beliriyor ama bu şekilde nasıl fixleyebileceğim konusunda bi fikrim yok malesef. Tavsiyeleriniz var mıdır rica etsem?

Dump klasörü boş ama FatalLog'un içinde şöyle bir yazı oluşuyor yanılmıyorsam.

2022-12-16 19:36:19 [SR_ShardManager] ScheduleExecutor : Don't Exist ScheduleJob - SCHEDULE_DEF_SPECIAL_GOODS_SELL in GetWorkingStateWhenServiceStart()
2022-12-16 19:36:19 [SR_ShardManager] Schedule Manager : WorkingStateWhenServiceStart is not exist -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt