Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Clean DB+Client+Files (Fixed) - Sınırsız link VsUpload.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Medusayı şimdi test edebildim evet bu uniqi kestikçe atıyordu 30 tane kestim belki yine de atmaya devam ediyordu. Bu düzenlemeyi yaptım tekrar test ederim. Teşekkürler :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Pek bilmiyorum ama eksik kısım var mı bakmaya çalışırım :) Şu virüs olayı evet virüslü ama buradan ne indirdiysem o dosyalar var başka bir ekleme yapmadım :)

Devil'in özelliklerini belirleyen 3 tablo var. Eğer üzerine mouse ile geldiğinizde crash atıyorsa o tablolarda girdiler eksik demektir.
EVENT eşyalarının girdileri evet o tablolarda yok/eksik. 1.88 version clean db üzerinde zaten yok ya da eksik.

Düzeltmek istiyorsanız ben tabloların isimlerini aşağıya yazıyorum fakat orijinal eşya dururken event eşyasının kullanımı bir aciliyet gerektirmediğinden dolayı destek vermeyeceğim.

_RefAbilityByItemOptLevel
_RefMagicOptByItemOptLevel
_RefSkillByItemOptLevel

Yukarıdaki tablolardaki ID'lere de dikkat edin.. çalışma mantığını anladığınızda istediğiniz şekilde düzenleyeceksiniz.

Buyrun, bir de geçmişte arşivimde kalmış bir xls dosyasının ekran görüntüsünü paylaşayım. Mantığı anlamanıza yardımı olabilir.

1671636267612.png

Sağ olun. Bu konu üzerinden devam etmemin nedeni şuydu. Mesela ben bir konuda takılıyorum sonra o konunun yorumlarına bakıp takıldığım yeri düzeltebiliyordum. Belki benim takıldığım yerde birisi takılmıştır bu yorumlardan bakarak istifade eder diye düşünmüştüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt