Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru CORONA TÜRKİYE DE! #evdekal

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Aynen ve şuan da dolu araç ağzına kadar insanları böyle gördükçe sinirleniyorum. Devlet en önemli yerleri kapatması gerekirken gitti sabit mekanları kapadı arkadaş şehirler arasi yolcu otobüsleri alıyor istanbuldan corona yi taşıyor izmire nerde önlem 😂

Fabrikalarda çalışanlar insan değilmi onlarda bu ülkede yasamiyormu ee o insanlara bu hakki vermediniz izin verilmedi orda bulaşan bir insana bulaşınca yayılmayacakmı harbi diyorum kapatılan mekanlar şuan gösteriş olsun diye kapatıldı başka bir sebebi yok mk madem önlem alıyorsun tüm calislanlara vereceksiniz bu hakkı

Kesinlikle katılıyorum mahalle kahvelerini v.s kapattılar. Ama fabrikalar çalışmaya devam ediyor. Kimi fabirkada 50 kimi fabrikada 2000-3000 kişi çalışıyor. Benim çalıştığım yer özel şirket/fabrika 3.700 küsür kişi çalışıyor. Yıllık ve mazeretli izine ayrılanlar dışında herkes çalışmaya devam ediyor. İşi bırakanlarda oldu fakat bu sayı hâlâ 3.000'nin altına inmedi. Devlet mahalle kırathanelerini kapatacağına fabrikaları ve toplu taşımaları durdurmalıydı. Şehirler arasıda sadece özel zorunlu sebep ve ikamet ettiği şehire izin verilmeli. Devletin şuan aldığı önlemler çok eksik. İtalya'nın ilk haftasının oranın fazlasındayız. Umreden dönen ve yurt dışından gelenlerin çoğunda bu virüs oluyor. Şansa bak Türkiye'ye gelenlerde bu virüs var dünyada kaç ülke arasında uçuşlar ve geçişler var. Şuan dünya geneli 210 Binlerde ve bu sayı çok az bu duruma göre. Devletin daha keskin kararlar alıp ilerlemesi gerekiyor bu yolda.

Ölü sayısı 3

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Aytaç Yalman ile birlikte Türkiye'de koronavirüsten ölenlerin sayısının 3'e yükseldiğini açıkladı.