Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Crash Sorunu

snayls

Silkroad Manager
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba

uzun zaman oldu edit işini falan bırakmıştım bu aralar tekrar başlamak istedim ama baya unutmuşum :D neyse çözemediğim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim detaylar aşağıda.

Kurulumu herhangi bir hata almadan yaptım programların çalışmasında herhangi bir sorun yok fakat oyuna giriş yaptıktan sonra karakteri seçiyorum ve start dedikten sonra crash oluyor bir kaç kişi yaşamış bu sorunu hepsininde çözümlerine baktım ama benimkisiyle alakası yok oyunda id çakışması veya db nin media ile uyuşmazlığı söz konusu değil SQL 2022 kurulu belki onunla alakalı belki odbc ile alakalı belki de ip veya portla alakalı tek tek kontol ettim SQL dili ingilizce odbc ingilizce server dosyalarımda eksiklik yok _AddLogChar kısmında da sorun yok herhangi bir dmp dosyası da oluşturmuyor gameserver veya shardmanager da hata vermiyor kafayı yedirtti bilgi sahibi olan birisi ilgilenir mi lütfen
ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim <3

Sorunu çözmek için zamanım olmadı şehir dışı iş seyehatine çıkmak zorunda kaldım döndüğümde söylediklerinizi tek tek deneyeceğim benim kanaatim datayla alakalı normalde isro data kullanıyordum yeni bilgisayara aktarım sırasında karışıklık yapmış olabilirim yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 🙏🏻
Sorunu çözdüğümde çözüm yolunu sorunun kaynağını buradan anlatacağım tekrardan teşekkür ederim ❤️
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

hiç bir gelişme yok ilerleme kaydedemedim sorun çözülmüyor denemediğim şey kalmadı söylediklerinizi tek tek denedim yok olmuyor karakteri seçip start diyorum oyun kapanıyor herhangi bir dump dosyası oluşturmuyor gs ve shard hata vermiyor

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
benim yıllarca üzerinde edit yaptığım veritabanı sorunsuz çalışan oyun yeni kurulum yaptım çalışmaz oldu bu arada tekrar hatırlatıyorum oyunun yüklenme kısmında sorun yok oyuna giriş yapıyorum karakteri seçiyorum start diyorum kapanıyor

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Direk kapanması sunucu tarafında hata vs olmaması client kaynaklı bir durum gibi duruyor
Eğer kurulumdan emin iseniz bir clean veya çalışan bir oyun veritabanı deneyin
Aynı hata devam ederse sorunu kurulumda arayalım sorun olmaz ise db yada clientte sorunu arıyalım

Oyla 0
Start sonrası sizi oyuna aldığında giriş ekranına göstererek kapatıyorsa client.txtleriyle alakalı crash sorunudur.
Eğer starta bastığınız gibi oyun giriş ekranını göstermeden (bar dolmadan) kapanırsa sro_client.exe ile alakalı bir durumdur.

Oyla 0
Geri
Üst Alt