Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım Csro İtem mall fix ve Guard SROPROT ile

welcome to xxx server pembe yazı cıkıyo o nese o saten ayarlı benım demek ıstedıgım pembe yazı vermıyo kardes su su dakkaya kadar oyundan cıkamazsınız su su dakkaya kadar stallı tekrar kuramazsınız die yazı geçmıyor onu demeye calıstım ben sadece beklıyo hıcbısı olmamıs gıbı bug olmus gıbı yukarda pembe yazı gecmesı lazım.

benimde sana demek istediğim o. notice sistemini kullanmıyor txt dosyası üzerinden uyarları kullanıyor

o ayarı nasıl yapıcaz sölermisin programda 20 sanıye bekleme eklemısler stall olsun oyuna restart olsun yada oyundan cıkıp ıptal edınce 20 sn bklıyo ama notıcesı gecmıyor 20 sn bkleyın dıye onu nasıl ayarlıcaz sroprottakı dakkayı notıce gecmesı ıcın.

oldu kardeşim teşekur ederim birde birşey daha sorucam bu GM_ACCES_CONTROL Nedir ne işe yarıyo ben onu kapadım nasıl calısıyo acıkken gm hesabına giriyorum konsol acılmıyo karakter gorunmez modda sql tablosunda username cmd_ıd kısmına ne yazmalıyım onu aktıflestırmek ıcın bılgın varsa paylasırmısın cok makbul gecer tesekurler.

Son düzenleme:
selamın aleyküm beyler bu programdaki GM accountu nasıl çalısıyor databasede napmamız lazım gm account tablosunda cmd_ıd user_ıd felan istiyor yardımcı olabılırmısınız yazarak sıze zahmet.

My brother downloaded a program but nothing different and there is no Silk

Is it possible to share the preparation of the ini file so that we can solve its problems?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

selamın aleykum kardeşim program hakkında bişi danıscam yapamıyorum program guzel çalılıyor ama sunları çözemedim oyunda yetki vermiyor gm yetkisi ve evente izin vermiyor kayıt seviyesi yeterli deil diyor şu dosyaları nasıl ayarlanıyor bir gösterirmisin foto atarak felan .

[_AnticheatArenaStatus]
_AnticheatAccount
_AnticheatBicycle
_AnticheatGmAccessObjID
_AnticheatGmAccessControl
_AnticheatUniqueDeath
_AnticheatUniqueDathNotify
_AnticheatIPLockDown

bu tablolarda gm yetkisi almak için birde eventte kayıt seviyesini duzeltmek için napmalı gm yetki alamiyorum oyunda PROGRAM ACIKKEN bunlar oluyor.
bir acıklasan kardes sen kullanmısndır bu programı

Geri
Üst Alt