Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım Csro İtem mall fix ve Guard SROPROT ile

acık kaynak kodunu paylasa bilirmisiniz acaba ? linkler patlamışta tesekkurler sımdıden

merhaba ini dosyasında portları söylermisiniz gateway 5000 agent 5005 olarak güncelemesini yapıyorum ne 15779 ile login oluyorum ne 5000 ile

iis xampp wamp apachi neyle calisiyor bira daha aciklarsaniz kurulum seklini...cunku ben web mall oyun icinde ve internet sayfasinda eror verdi ..mssql query...gibi seyler yaziyor..._system...config error 9...falan..tesekkurler

slm alrkadaslar sprot kullandin prot clientle ayni cakisma yapiyor client acilmiyor...eger bu sprotu kullanirsak clienti nasil acacaz....sprotun veya clientin portunu degistirsek sprot islemini yapamiyor....sorunu cozen varmi...???

Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\webmall\itemBuyGame_list.php on line 670 xampp webmall nasil cozulecek bu sorun bilen varmi...cok boyle error.....
Parse error
: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\webmall\itemBuyGame_confirm.php on line 257

SORUN NERDE ACABA BILEN VARMI ARKADASLAR GLOBAL MANAGER : unhandled msg received CGlobalManagerMainProcess : IP:192.168.xx.xx Req:0x0910 (0x0000) (MsgType:6), 15 - 7

Geri
Üst Alt