Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım CSRO-R BUG Fixes

Trijob 채워넣기!!!!!

INSERT INTO _CharTrijob VALUES (@NewCharID, 0, 1, 0, 0, 0);

soyle 2 satir var dostum kararsiz kaldim D

_CharTradeConflictJob tablosunu kontrol et yada addnewchar içinde bu tabloyu arat

refhwanlevel tablosuna bak hatayı göreceksin. Ayrıca hunter ve thief npclerinin adları smuggler ve trader diye geçiyor. karaktere start demeden önce job seçersen gerisi aktif olur. ayrıca yan charla başka job seçemezsin tek account tek job

tek karakterle hunter jop u sectim dw hunterciye gittim resimdede goruldugu gibi dostum aktif olan bisi yok npc de

Canini Yedigim Yakusuklu Adam Gm Charinla Gorunur Bile Olamiyorumki Succes Key Diyor Ama Oyun Gmyi Takmiyor Yani Gm Bozuk ?

dedigin npc ye teleport oldum orda jop suit var ama jop creat yok dostum scriple alakali sanirsam arizali ya bendeki :unsure:

Geri
Üst Alt