Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım CSRO-R BUG Fixes

3128goruldugu uzere bilgilendirme geliyor hani git al itemi diye D Lakin Arap Avrat Vermiyor Item Felan Sekmesi Bos D

Tamam işte bunu vermesi scripten kaynaklı.
Script çalışıyor sorunun db ve clientten kaynaklanıyor :D

DB'de sorun var diye bağırıyorum sana burda, halen daha script diyorsun :D

Aklının ucundan en olmadık şeyleri dahi geçirmen gerekli edit yapıyorsan.
Sonuçta o paylaşımı sen yapmadın, başkası paylaştı, yanlışta olabilirdi, hatalı da olabilirdi ki hatalıymışta zaten Service'leri 0 yapıp paylaşmış.
Kendi yapmadığınız işlemlerde her zaman tedbirli olun ve en ufak saçma yerleri dahi kontrol edin.
Kolay gelsin. (y)

Sagolasin Simdi Ben Bunu 80 Capa Uyarlicamda Vsro Gibi Dehilmis Onu Anladim Skil Max Olayini Yaptim Enc Leri Attim db den ALip Media ya ama Skileri Hala 125cap Gozukuyor ama Up Verirken 80 lv e kadar Veriyor Cevaplar Icin Tskler SImdiden Not> iLk Csro R Deneyimim ?

Geri
Üst Alt