Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım CSRO-R BUG Fixes

tek sorunum purepanelide halletim lakin uyelik alamiyorum csro r deki tb user farkli purepanel icin olani ekleyince uye olunuyor lakin giris saglanamiyor oyuna onu cozemedim henuz

Oda çok basit register.php den ayar vermen gerekiyor team varsa yardımcı olurum buradanda çözümünü paylaşırsınız

bu tokenle mon sun alınan npc yı neden gormuyor npc programı baska yolumu var acaba bunun orayı duzenlemem lazımda

3213Get Help sekmesine tiklayinca dc ediyor bunun cozumu var mi yoksa bunu kaldiricazmi kaldiricaksan nasil kaldiricaz :unsure:

quentız verıyorsun oz guvenı sonra cvp vermıyorsun hacı dıyer hepsını gectım su tokenle sun mon alınan npc yı npc programınla goremıyorum onun token ayarlarını dehıstırmem lazım orjınalı gıbı olması lazım buna bır cvp ver barı !

Geri
Üst Alt