Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Çözüldü csro r quest npcsinden sos silah secilip alinmiyor

merhaba arkadaşlar hanami level ödül tablosunu clean dbden alıp ekleme yapmayın orda dikkat ederseniz phy ve mag atak olan sadece bow itemler var eğer clean çekerseniz çalışmayabilir ben şimdi upload edeceğim db filter src ve serverfiles sadece ip değişeceksiniz filter kısmı portları değiştirmeyin zaten ayarlı oyun içeriğinde sağda hanami modülü editlenmesi gerekiyor çoğu menü çalışmıyor hanami webmallınında kurulması gerek rank survival için filter tarafında visual 2022 kullanabilirsiniz (FILESE DATAYI ÇIKARMAYI UNUTMAYIN DOSYA BOYUTU BÜYÜMESİN DİYE SİLDİM) ayrıca filter db içerisinde renkli title renkli isim şuan için manuel olarak değişiyor renkli global aktif db queryleri düzenlendi saçma salak yerlerde dc veriyordu mesela yere item at almaya çalış dc veriyordu sağdaki hanami menu editlenirse çok güzel işler çıkar db içerisinde instat buflar mevcut lvl iconu reinforcement buf vip bufflar(silver bronz gold gibi aktif çalışıyor ama query ile veriliyor scroll şeklinde değil şuanada kadar erişebildiklerim bunlar gameserver ve shard managera direk dllleri gömüp çalıştırmayı denedim olmadı ama vardır çözümü şuan için auto inject çalıştırmanız gerekiyor tabi config kısımlarında path ayarlarını yapmanız lazım)
herkese iyi günler
1-)
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

2-)

3-)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
tüm ayar gerektiren kısımları düzgün yapınca çalıştı bende zaten bir sorun yok onlarda filter içerisinde magic pop özelliği var ama kodları pasif durumda sanırım eğer eklemek istersen magic pop npclerini aktif etmek lazım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
benim upload ettiklerimide dene istersen

o dc olayı bendede oluyordu benim sunucunun kaynağı yetmiyordu ben ondan oluyor diye düşünüyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bi webmallı kurarmısın bakalım silkede
dosyalar normal fileslere aşırı yoğun çalışıyor

Geri
Üst Alt