Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Çözüldü csro r quest npcsinden sos silah secilip alinmiyor

şöyle bakabilirsin
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

ayrıca job giyiliyken normal expte geliyor onu görmüşsündür

Ekli dosyalar

• p1CD5z5.png
    p1CD5z5.png
    335.3 KB · Görüntüleme: 32
inject etmedim auto inject ile çalışıyordu inject ettiğimde gs ve shard açılmıyor olly ile entegre edilebilir belki orasını çok beceremedim

mıco hersey sorunsuz calısıyorsa guzelbır paylasım yaparsın o halde calısır vazıyet ısmını dehıstırırsın mıcocsro r yaparsın :D

şu dosyalar üzerine yoğunlaşılsa sağlam dosyalar çıkar filteri tam çalışır hale getirilse ama dll lerin srcleri yok işte sağdaki menuyu editlemek için o sıkıntı

macro calismiyor bozuk onun yerige gene skillbar yerine koyuyorsun potlari o kotu olmus :(

makr
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
o bozuk değil sadece auto pot kısım guisi mevcut fonksiyon kısımları boş filter tarafından altlarını doldurmak lazım kodlar yok :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

zaten bu filterde sro-r macroyu tam yap al kendi guardına enject et :D

Geri
Üst Alt