Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Daıly Event Reward

3K YAKIN PLAYER AYLIK EN FAZLA 4 5 BİN GELİRİ OLMASI LAZIM BUNU ALMAK İÇİN
parça parça item ekleyip örnek verdim bi sv var 20 devil 20 premium ve bir kaç şey daha var falan filan eklemiş toplam 110 lira tutuyor marketteki fiyatlar 100 kişi alsa 11.000 ₺ epey makul bi fiyat her önüne gelen alamaz işte :D böylelikle guardı dbsi güzel olan oyuncu çekmeyi başaran kişiler alır kullanır :D

Oyla 0
parça parça item ekleyip örnek verdim bi sv var 20 devil 20 premium ve bir kaç şey daha var falan filan eklemiş toplam 110 lira tutuyor marketteki fiyatlar 100 kişi alsa 11.000 ₺ epey makul bi fiyat her önüne gelen alamaz işte :D böylelikle guardı dbsi güzel olan oyuncu çekmeyi başaran kişiler alır kullanır :D
o guardı ele geçirip crack yapamıyorlarmı ?

Oyla 0
Proxy tabanlı guard normal exe olsa yapılırdı şuana kadar elbet biri yapardı maxiguard gibi sana uzaktan erişim ip veriyor sadece
Yanlız ip gizleme işe yaramıor clientte ipnut yerinde orne f8games. vs vs.net falan yazıyor ya ip yerine ip buluna bılıyor direk makınanın oyuna baglı olan ip tespit edilebiliyor :D

Oyla 0
Hangisine saldırıyoruz ben hazırım asdşkaslfhjkasldkas

XbrmD3.png

Oyla 0
Geri
Üst Alt