Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Donwhang Fortress (Dunhuang Kalesi)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Herşeyi tekstlerde yazarak anlattım veritabanı kısmında hangi tablolara ekleme yapacağını da yazdım client için de data ve map klasörlerini gerekli yerlere atarsın en sona da textdata kısmı kalıyor yapamazsan bağlanırım olmazsa

@risesun97

Bo6YvL.png

@risesun97 Kusura Bakmayın Pek Bilmediğimden Herşeyi Sorup Duruyorum Id De Mesela Benim Tablom En Son 41797 İle Bitmiş Sizin Verdiğiniz Veritabanındakilerindede 41798 41799 Böyle Ayarlanacak Demi

[QUOTE = "risesun97, postagem: 7271, membro: 354"]
Olá, eu sou o RiseSun,
Estou aqui novamente com um novo aplicativo para adicionar cor à sua vida. O primeiro e único exclusivo do Ramadã no vsro.org, talvez em todos os fóruns ...
Como pode ser entendido no título, tomei as ações necessárias para compartilhar os arquivos do Donwhang Fortress com você. Tudo o que você precisa fazer é ler os textos com atenção e transferir os arquivos que forneci para os diretórios necessários. Não se esqueça de fazer backups e obrigado antes de iniciar o processo.:)
Divirta-se ...

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

visuals:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Geri
Üst Alt