Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

ecSRO Paylaşım ECSRO Files ile Silkroad Legend 2 (1.059) Client Kullanımı

Türk Lirası
0.00₺
Konu Silinebilir ##
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

# Güncelleme #

Problem neredeyse çözüldü login olabiliyorum fakat gelen iSRO clientinin okuyamadığı son 2 fonksiyon kaldı,o iki fonksiyonun içerisinde ki dataları da düzeltebilirsem ,sanırım ondan sonra sorunsuz bir şekilde spawn edebileceğim karakteri.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Güncelleme : iSRO 2007 Clienti ile şuan için sorunsuz çalışıyor,test edilmesi gereken çok şey var tabi. 1.059 ile kullanmak mümkün değil,çünkü chardata parse edemedim malesef, inventory kısmını çözemedim. Fakat 1.095 clienti nedense daha benzer olduğu için o kısım pek uğraştırmadı. 1.095 clientinde honor rank/academy mevcut client üzerinde fakat GS tarafında olmadığı için şuan sadece görüntüden ibaret.

Ekli dosyalar

• image (1).png
    image (1).png
    1.1 MB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    4.4 MB · Görüntüleme: 72
I've made ecsro gs addon to fix the crit bugs like stall-exchange bugs also tried to use isro client 2007
so it ends with jsro files i've impl the old job sys old interface also fixed the bugs since they same with ecsro

Belki takip eden vardır diye küçük bir güncelleme geçeyim, halen ara ara bakıyorum bu projeye fakat şöyle bir sorun var. Başlangıçta iSRO clientini düzenleyerek paketleri gameservera göre uydurmaya çalışıyordum bir noktaya kadar da bu işe yaradı fakat sonrasında düzelttiğim bir paket başka bir şeyi bozduğu için client ile uğraşmaktan vazgeçtim. Son geldiğim noktada 3job sisteminde manasız crashler oluyordu, onun dışında kalan fonksiyonlar da bir sorun yok. Aslında yapmamız gereken GameServerdan cliente giden paketleri düzeltmek demek istediğim client crash olmasının sebebi gameserverdan gelen bazı dataları okuyamıyor/yanlış okuyor. Aslında bu packetleri filter ile kontrol etmek daha kolay fakat performans açısından rezil bir durum ortaya çıkıyor. Son 10 gündür gameserver üzerinde paketlerin gönderimini yapan main func üzerine yoğunlaştım eğer bu fonksiyonu hatasız bir şekilde reverse edebilirsem cliente istediğim datayı gönderebilirim ve performans sorunu da olmaz. Sorunlu olan paketler 0x3013,0x3057 diye gidiyor. Totalde 12 paket olması gerekiyor. Eğer gs üzerinde istediğimi yapabilirsem çok büyük ihtimal ile client oynanabilir hale gelecektir. Denemek isteyenlere ipucu olması için şuan isro clienti ile oyuna giriş aşamasında crash vermekte, bunun sebebi ECSRO gs tarafında auto potion ile alakalı hotkey saving kısmı yok, bu paketler client üzerinden olly ile nopelanır ise oyunda spawn olabilirsiniz. Under skill bar da sanırım crash veriyordu ama tam emin değilim bundan. İlk alınan crash auto potion kısmı ile alakalı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt