Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Electus GodSend Skilleri CH/EU

yok be kardeşim ne beleşciligi bu forum yardım amaçlı kurulan bir forum oldugu için siz saolun sorunlarımızı çözüyorsunuz

asemkar01 dostum dump kaydında sorunun çözümü yok sütunlarda çakışma olabilir incelemem gerekiyor veya hatalı işlemin var ikisinden biri. any varsa yardımcı olayım

normalde maxiguard kullananlara yardımcı olmamda seni severim ondan yardımcı oluyorum :)

aksam saat 7-8 gibi özelden gönder bağlanıp çözeyim sorunu.

merhaba godsend skillerini olması gerektiği şekilde db ye ekliyorum ancak her seferinde gameserver yüklenirken 'çalışmayı durdurdu' hatası alıyorum. tekrar yedeği yüklediğimde çalışmaya devam ediyor. db de bir problem var ancak neresi olduğunu çözemedim yardımcı olabilir misiniz?

Geri
Üst Alt