Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Electus GodSend Skilleri CH/EU

merhaba database ekleme yaptım sonra media ekleme yaptım client start verdigim zaman sro logo su gelip kapanıyor yardımcı olabilicek varmı

merhaba database ekleme yaptım sonra media ekleme yaptım client start verdigim zaman sro logo su gelip kapanıyor yardımcı olabilicek varmı
Kendi konum diye Yardımcı olayım

Bu attığım txt dosyalarını. Varsayılan ile değiştir senin Serverdep klasöründeki txt yerine bunları koy
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu attığım txt dosyalarını. Varsayılan ile değiştir senin Serverdep klasöründeki txt yerine bunları koy

eyw usta şehir dışındayım suan geldim deneyecem bugun teşekurler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

usta yapamadım müsait olunca tw ile yardımcı olabilirmsin

Geri
Üst Alt