Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Event area bölgesine giriş zamanı ekleme

Türk Lirası
0.00₺
herkese iyi forumlar,

arkadaşlar event arena bölgesine nasıl zaman limiti koyabilirim yani şu şekilde saat 12 de o alana ışınlanabilecekler ve 12:30 da sistem kendi otomatik herkesi atacak alandan. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler

jop temple odalarını örnek al dicem ama zor iş oda mantıgını çözmen lazım onu bende yapıcam ama daha o konuya girmedim

Bunu program yardımı olmadan zannediyorum yapmanız zor olacaktır zira Templeler gameserver tarafından tetiklenerek alıyor ve atıyor.

Hazırlanacak bir bot ile saat algılayıcısı kurulacak. 12:30 da bir query okutularak içerideki oyuncular tespit edilip bir listeye aktarılacak. Botta o listeyi kontrol ediyor olacak her saniye başında sonra o çıkan karakterleri totown yaparak şehire postalayacak başka bir yolu yok.

Bunun yerine farklı bir sistem yapabilirsin karakterlerin gideceği regionu job temple World İd si olarak atayıp otomatik key spawnı ile içerideki regiona key+uniquespawnı gerçekleştirebilirsin, bu regiona vereceğin emir ile içerideki süre zamanını istediğin gibi ayarlıyabilirsin.-32752 sana yolu bu şekilde gosterebilirm.

Geri
Üst Alt