Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Alış Event Satın Alınacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SametFB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
suradaki dosyalari cekerseniz icinde AARON_EVENTS diye database var, maxiguard_user ile oneventregister , oneventregistrationcancel splerini inceleyip nasil calistigini anlayabilirsiniz. Piyasadaki cogu eventler bu databaseden copy paste :D
Eğer arkadaş mesaj yoluyla ulaşırsa bana ben sesli canlı kanlı yazarak anlatıcam, zamanında bize kimse yardımcı olmak istemedi biz yardımcı olalım hocam :D

Eğer arkadaş mesaj yoluyla ulaşırsa bana ben sesli canlı kanlı yazarak anlatıcam, zamanında bize kimse yardımcı olmak istemedi biz yardımcı olalım hocam :D
Ne yalan soyleyeyim ben birine anlatirken SQL bilgisi olmadigini farkedip ne yaptigimi anlamayinca harcadigim zamana uzuluyorum :( udemy'den 50 tlye SQL egitimi alip en azindan tablolar arasindaki iliskileri falan cozseler kendileri 3 gunde halleder ama cok fazla armut pis agzima dus dusuncesinde insan var. Tabii ki tanimadigim icin konu sahibinden bagimsiz genel olarak konusuyorum ama piyasa suanda tamamen boyle insanlardan olusuyor. Filterlarda cok ucuz olunca database alip filter alip oyun acma derdinde herkes , kendini gelistirmek isteyen kimse kalmadi =(

Valla çok haklısınız hocam, insanda öğrenme hevesi olmadıkça birşeyi asla öğrenemez niyetide olmaz. Dediğiniz gibi çok fazla hazır işe konmak ve çakallık yapmak isteyenler var. Udemy diyince aklıma geldi :D Bi ara birisiyle SQL ders vermek için (Bu arada kendimi bir bilmiş gibi görmüyorum yanlış anlamayın karşı tarafın teklifiydi yoksa biz daha bu işin en amatörleriyiz :D) görüştük, sonrasında iş ders vermeden çıkıp artık oyun editlemeye doğru gidiyordu 😂 sadece 1 gün yardım ettim daha sonrasında da zaten ameliyatım olmuştu bir daha görüşmedim :D O yüzden insanın içerisinde ki yardım etme isteği ölüyor gerçekten yardım isteyen insanlarda arada yanıyor nasip ne diyelim

Merhabalar öncelikle mesajları az çok inceledim özellikle son kısımları. @SametFB alış konusu olarak konu açmış anladığım kadarıyla ve mesaj bölümünde uygun fiyata aradığını dile getirmiş lakin şimdi mesajlara baktığımda bu bir alış konusundan ziyade yardım konusuna dondurulmeye başlanmış. @SametFB siz alış mi yapmak istiyorsunuz yoksa yardım ile birlikte öğrenmek mi? Eğer ki özel isteğiniz varsa o bölüme yönlendireyim konunuzu

Diğer türlü konu içerisinde bir yol ayrımına dönmüş bir taraf bedavaya yapayım demiş bedavaya yapılacaksa forum içerisinde paylaşılsın herkes öğrensin diğer türlü bu bir alış konusu olmaktan çıkar.

suradaki dosyalari cekerseniz icinde AARON_EVENTS diye database var, maxiguard_user ile oneventregister , oneventregistrationcancel splerini inceleyip nasil calistigini anlayabilirsiniz. Piyasadaki cogu eventler bu databaseden copy paste :D
Ben buradaki survival için uğraşmıştım becerememiştim 😂 Etkinlik için 10 dakika 5 dakika 1 dakika filan bildirimleri geliyor ama sonrasını getirememiştim kayıt mı olunması gerekiyordu bilmiyorum çünkü sonradan görmüştüm oneventregister kısmı filan varmış acaba o yüzden mi log boştu etkinlik başladı bildirimi geldikten sonra arenaya giriyordum öldürüyordum hiç tepki yok hiç loga işlemiyordu etkinlikte bitmiyordu
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sonradan sanırım dedim bu eventlar evenbot spacebot üzerinden yönetiliyor oradan kayıt alıyor filan silmiştim 😂

Ben buradaki survival için uğraşmıştım becerememiştim 😂 Etkinlik için 10 dakika 5 dakika 1 dakika filan bildirimleri geliyor ama sonrasını getirememiştim kayıt mı olunması gerekiyordu bilmiyorum çünkü sonradan görmüştüm oneventregister kısmı filan varmış acaba o yüzden mi log boştu etkinlik başladı bildirimi geldikten sonra arenaya giriyordum öldürüyordum hiç tepki yok hiç loga işlemiyordu etkinlikte bitmiyordu
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sonradan sanırım dedim bu eventlar evenbot spacebot üzerinden yönetiliyor oradan kayıt alıyor filan silmiştim 😂
Evwntler için tüm guardlarda hiçbir eventbotu şartı yok hepsi sql üzerinden çalışabilir

Evwntler için tüm guardlarda hiçbir eventbotu şartı yok hepsi sql üzerinden çalışabilir
Event başlama bildirimleri geliyordu event başladı bildirimi geldikten sonra ben survival arenaya giriyordum karakter öldürüyorum filan hiç log düşmüyordu mesela sanırım maxiguard timer kodu da vardı o regiona girdiğim de timer de gözükmüyordu
Kill counter gözüküyordu ama karakter öldürünce işlemiyordu çok karışık gelince silmiştim 😂

Event başlama bildirimleri geliyordu event başladı bildirimi geldikten sonra ben survival arenaya giriyordum karakter öldürüyorum filan hiç log düşmüyordu mesela sanırım maxiguard timer kodu da vardı o regiona girdiğim de timer de gözükmüyordu
Kill counter gözüküyordu ama karakter öldürünce işlemiyordu çok karışık gelince silmiştim 😂
SRO_VT_LOG..AddLogChar prosedürüne gerekli eklemeleri yapmadığın sürece çalıştıramazsın :)

@Hades hocam size mesaj gönderemiyorum
@Crusade @Dsgn @Protech

buradaki gibi aynısını yaptım @AhmetKumbet in söylediği gibi lucky global eventı için system bildirim gönderiyor ama event sonlanmıyor şu şekilde yaparsam lucky global eventı bitiyor;
EXEC EVENT_FB.._Event_LuckyGlobal_END bunu query olarak okuttuğumda event bittiğine dair sistem bildirim gönderiyor ve kazanan belli oluyor hatta karaktere silki de gönderiyor ama otomatik eventın bittiğine dair bildirim gelmiyor otomatik event bitmiyor

Geri
Üst Alt