Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Filter Source Code-Cracked DLL With [ DLL Gui Source Code Release]

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
konuşmayayım dedim de sende çok abartmaya başladın yani. Ben kavga çıkartmak istemiyorum ama sen çok fazla abartıyorsun. Yardım almak için discord kanallarında her gün spam yaptığın günleri ne çabuk unuttun? Open src olarak forumlardan bulduklarını discord helping spam metodu ile geliştirdin. O insanlar sana yardım etmiş olmasa hala yerinde sayıyor olacaktın. Gözümüzle gördüğümüz şeyleri inkar etmeye çalışma istersen ve gereksiz abartmayada bir son ver. O insanlar sana yardım etti sende var olan bir projeyi geliştirip kendi zevkine göre şekillendirdin olay bu. Fazla kasma. Hakan zaten böyle bir karakterde bir kişiliğe sahip. İstediğini elde edene kadar ayıya dayı der sonra sallamaz. Ruh hali değişkenlik gösteriyor ve bu paylaştığıda çok önemli birşey değil nerseyse 20 yıllık bir oyundan bahsediyoruz. Zaten tamamiyle sana ait olmayan birşey için kendini kasma.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Senin burada muhatap olacağın kişi ben değilim. Neden mi konuşsan da seni ilgilendiren bir şey yok. Bir şeyi abarttığımda yok. Sürekli spam yaptığım dönemler ilk c++ c#'a başladığım dönemler idi. Ayrıca biz de o gruplardakilere yardım ettik. Discord helping spam metodu da nedir? Öyle bir metot uygulamadım, ilk defa senden duyuyorum. Abartırım çünkü yardım aldığım noktalar da olsa ben bu kodları geliştirdim. Her şeyi yardım alarak mı yaptık sanki öyle saçlamıyorsunuz ki bazen. yok yerinde sayıyor olacaktın vs. Gerçekten enteresan insanlarsınız ve sizi hiç ilgilendirmeyen konulara burnunuzu sokmaya çok meraklısınız. Bizde o insanlara yardım ettik, yardım aldık. Bir şekilde yaptık. Yapabilen varsa buyursun yapsın, kimse engel olmuyor ama şu yazdığın mesaj tamamen gereksiz ve gereksizliğinin göstergesidir (Galiba Erdem, sadece tahmin).

Olanlar oldu ölenler öldü @Venom olan durum etik değil ama artık olmuş bu kdr yorum atarak uzatmanın hiç bir faydası olmayacak :(

Geri
Üst Alt