Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Burası birilerine sallayıp sallayıp gezebileceğiniz bir yer olduğunu falan mı düşünüyorsunuz?"
Üzerime alınmam gereken bir şey var ise şöyle söyleyeyim. Kimseye salladığım veya hakaret ettiğim yok. Hak sahipliğiyle alakalı herhangi bir yorum yapmayacağım. Hiçbirimiz hak sahibi değiliz fakat emek vererek yaptığımız ekstraların bu şekilde yayınlanması insanı ister istemez üzüyor. Bu sebeple konuya da yorum yapma gereksiniminde bulunmuş oluyorum. Belki yanlış kişilere sattık, yanlış kişilerle işbirliği yaptık ne yazık ki artık herhangi bir önemi yok. Diğer kısımları zaten üstüme alınmıyorum. Bu kısımlar hakkındaki yorumlarım bundan ibarettir. Bilgilerinize rica olunur.
Siz tavrınızı koruyarak belli etmişsiniz, siz ile alakalı bir problem olsaydı sizde şuan cezalandırılmış olurdunuz.
Konunun muhattapları belli olması açısından hem alıntıladım, hem de cezalandırılanları etiketledim.
Maalesef iyi korunamayan hiç bir şey bu sektörde gizli kalmıyor. Bir şeyler burada paylaşılmazsa, başka bir yerlerde zaten paylaşılıyor.