Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sitede takipteyim yaşı 30+ olanlar odur misal bu jadde07 ' dende şüpheleniyorum elinde olan varsa paylaşmasın saklasın hiç değilse dosyaları çekecek bi adamımız olur içerde xD
sitede takipteyim yaşı 30+ olanlar odur misal bu jadde07 ' dende şüpheleniyorum elinde olan varsa paylaşmasın saklasın hiç değilse dosyaları çekecek bi adamımız olur içerde xD
Dosyalar paylaşılır ise bir takım kısıtlamalar yani şartlar ile paylaşılmasını sağlayalım.
O X sitesi dediğiniz ismi lazım değil 6 harfi gamexf tarzı forumlar buradan konuları çırpıp orada satıyor, kendisi paylaşmış gibi triplere giriyor.
Değişik hareketler yapıyor vs.
Bir şey yok. csro-r filesi ilk kez ben paylaştım zaten bu kadar tribe girmedim.
Arkadaşın biri bu halini, kendi forum sitesinde 500₺’ye satıyormuş.
Millete 30 post kastırıyormuş link için sonra da vermemek için banlıyormuş. Önemli kılan bu.
Çok Kötü Bir Durum Bence Adam Akıllı Sözünde Durmayacak Kadar Alçalan Eleman Bir Sürü CSRO DB Var Piyasada İllaki FortineR Db sini Paylaşacak Birileri Cıkar Ne Gereği Var İnsanları 500 TL Kandırmakla Ne Diyim
Önce likle selamun aleyküm dosyalar bana ayit fakat bir ortak vardı oda osmana vermiş şifreyi adam girip çekti o dosyalarda birsürü çözülmücek bug var ve dosyalar nete zaten mevcut bugunu çözüm kendine Server yapabilir okadar özel bir db degil keşke csro işine herkes girsede yararlı bilgiler paylaşsa
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Çok Kötü Bir Durum Bence Adam Akıllı Sözünde Durmayacak Kadar Alçalan Eleman Bir Sürü CSRO DB Var Piyasada İllaki FortineR Db sini Paylaşacak Birileri Cıkar Ne Gereği Var İnsanları 500 TL Kandırmakla Ne Diyim
Önce likle selamun aleyküm dosyalar bana ayit fakat bir ortak vardı oda osmana vermiş şifreyi adam girip çekti o dosyalarda birsürü çözülmücek bug var ve dosyalar nete zaten mevcut bugunu çözüm kendine Server yapabilir okadar özel bir db degil keşke csro işine herkes girsede yararlı bilgiler paylaşsa
Fr
Frontier db si bu sitede zaten var clean db den yapıl ma ek özelik yok ki neden bukadar hazırı bekliyorsunuz ki
Fr
Frontier db si bu sitede zaten var clean db den yapıl ma ek özelik yok ki neden bukadar hazırı bekliyorsunuz ki
Hata suan clean dan yeni db yaptık frontier de çok sorun lu açaçak kişi olursa boşa emek vermesin yakında yeni db ile gelecek farkını görüceksiniz
csro-r clean versiyon ölü zaten onu geliştirmek daha dert assembly bilgisi gerektiren sorunlar mevcut.
paylaştık insanlar ilgilenirse sorunlarda yavaş yavaş çözülücektir. Nekadar çok Kişi üzerinde uğraşırsa okadar çok gelişir örnek vsro.