Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X sitesine üye olmuştum ne var ne yok diye.. vsro.org'un çakmasını yapmışlar.. öyle ki forumlar/ alt forumlar bile kopyalanmış / ÇALINMIŞ.. ve bana gelen mailde de birileri bunların konusunu çalmış o nedenle de şüpheliymişim, banlanmışım. Tarayıcımın favoriler listesinde fazlalık. Herkesi banlarlarsa iyi valla )))) Jamaika'lıların bir atasözü der ki At of my pn*is, under to kasimpasha
ayni forum a bende uye oldum forum canlandirma ya yonelik 250 konu acicakmisim sonra linkleri gore bilirmisim onuda gectim bir sure var o sure icerisinde forumda hareket yapmassam ban yicekmisim bi baktim o ismi lagzim degil forumdan ban yemisim