Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Gamegami sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırakın beyler kavga etmeyin nasıl olsa ölecez
..gif

Bırakın beyler kavga etmeyin nasıl olsa ölecez
..gif
Benim kimseyle derdim yokki :) soruda mantık arıyormuş soruda mantık olsa adi soru olmazdı ne abes bı cevap kim öğretti buna Türkçeyi :)
Hayır illa forumda ön plana çıkmak için paparazi olmana gerek yoktu bana özelden mesaj at sana para atayimda vip üyelik al daha cafcaflı olursun @Violent

Benim kimseyle derdim yokki :) soruda mantık arıyormuş soruda mantık olsa adi soru olmazdı ne abes bı cevap kim öğretti buna Türkçeyi :)
Hayır illa forumda ön plana çıkmak için paparazi olmana gerek yoktu bana özelden mesaj at sana para atayimda vip üyelik al daha cafcaflı olursun @Violent

Sende akıl olsaydı... Sorduğun sorunun ne kadar saçma olduğunu anlardın. Ama nerde??? 3 ay önce lisansını satın aldığı bir oyunu hala açmak ile uğraşan bir şirket işi gücü bırakacak ve uyarı bile yapmadan host firmasından aldığı bilgilerle sunucuya sızacak ama sadece dosyaları şifreleyip çıkacak ??? Soruyu tekrar yazarken bile utandım. Sunucuya giriş imkanı olsaydı, direkt olarak kapatma işlemi yapardı. Ayrıca şifrelemekten kasıt nedir? İşi gücü bıraktı proclarımı "with encryption" yöntemi ile şifreledi? Bu yöntem geri çevrilebiliniyor. O zaman ne yaptılar crackli kguard larımı şifrelediler bir daha kullanılmasın diye???

Benim ön plana çıkmamı boşver de senin baya ciddi bir piskolojik problemin var. Adresini gönderde evine 3-5 tane psikolog göndereyim. Senin o aciz suratına bakarak dalga geçsinler. :ROFLMAO:

Ayrıca VIP üyelik forumumuzda ücretli olarak dağıtılmıyor. Hakkettiğini düşündüğümüz kişilere veriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt