Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Gamegami ve mixamonun telif hakkı

kar gütmeyen bir kuruluşmu gamegami :D açıkcası umrumda değil sadece dikkatimi çekti mail attım geçtim

Bu işi birisi yapıp Gamegami'ye satarsa telif hakkı sebebi doğar. Gamegami'nin bunu paylaşması telif sebebi değil. Bu videodan bir para kazanmıyor. Zaten para kazandığı bir şeyi video ile anlatıyor.

walla bro azminden dolayı tebrik etmek için kayıt oldum mixao vixao falan bilmem de videoyu izlemiş ve beğenmiş biri olarak bu hareketi yapabilcek tek oyuncu sro oyuncusudur başka hiç bi oyunda ne bu kadar işssiz ne de gereksiz şeyleri bu kadar büyüten dengesiz bir oyuncu topluluğu vardır heralde :D bi şekilde adamalr bise seyir zevki sunuyo adamın sikayet ettiği seye bakın walla pes demekten başka bişey bulamadım

walla bro azminden dolayı tebrik etmek için kayıt oldum mixao vixao falan bilmem de videoyu izlemiş ve beğenmiş biri olarak bu hareketi yapabilcek tek oyuncu sro oyuncusudur başka hiç bi oyunda ne bu kadar işssiz ne de gereksiz şeyleri bu kadar büyüten dengesiz bir oyuncu topluluğu vardır heralde :D bi şekilde adamalr bise seyir zevki sunuyo adamın sikayet ettiği seye bakın walla pes demekten başka bişey bulamadım
alakası yok kardeşim herkezin bir ilgi alanı vardır ben hiç bir oyun oynamam sadece gamegami oyuna bir şey yapamıyor sadece video ve tanıtım gibi şeylerle ugrasıyorlar onuda yapamıyorlar benim ilgi alanım bu oldugu için dikkatimi çekti koskoca şirket kendi animasyonunu yapamıyor hazır animasyon kullanıyorsa benim suçum ne ?

GameGami'nin devam etmesini isterim fakat durum böyleyse yazık olmuş. GameGami TR Silkroad Online kâr günden bir proje... Trajikomik :)

Geri
Üst Alt