Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

iSRO-R Çözüldü Gameserver ExecptionCode 0xC0000005

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi Her Karakter yüklemesinde oyuna girişte ışınlanmlarda gameserverda Su Şekilde hata alıyorumAdsız.png
Bunun akabinde karakter hareket ederken skill atarken oyunda herhangi bir işlem yapılırken sürekli donmalar yaşanıyor mesela hareket ediyorsunuz 2 saniyede bir oyun donuyor

Sky temple moblarını ekledim gameserver ve shardmanager açılırken bu hataları aldım
WriteDump(Idx: 1) Called, ExceptionCode: 0xC0000005
WriteDump(Idx: 2) Called, ExceptionCode: 0xE06D7363
local overlap job exception!! : COverlapJob_InitializeLocalData

Oyla 0
Rigid files'ta kendine özel itemler var örneğin rigid premium, rigid silk fakat bunlar client'te yok diğe biliyorum game server hata verir bu 0x0..5 hatası genelde kaynak bulunamadığı anlamına gelir, aktif ettiğin haritadaki bir obje yoktur (örneğin rigid objeleri) fakat önemsizdir o yüzden crash atmaz sadece hata basar,

Örneğin bir silahın BSR dosyasını bozuk bir bsr ile değiştirirsen ve o bozuk bsr'de girilen dosya yönlendirmesinde o dosya yok ise bu hatayı basar ve dc atar.

DC yemediğin sürece bir sorun olmaz, çünkü bu files sıkıntılı, üzerinde çalışıp düzenlenmesi gerekiyor fakat şu an benim buna mesai harcamaya vaktim yok.

Oyla 0
Geri
Üst Alt