Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Guardsız Yada Guardlı Kovboi-Tools Programı İle Unique İstediğin Saat-Gün-Tarihte Ayarlama

Türk Lirası
0.00₺
NOTİCE ÖRNEĞİ OLARAK KGUARDEDGE ÖRNEĞİ VERDİM SİZ KENDİ MAXİ GUARDINIZA GÖRE NOTİCE GEÇİREBİLİRSİNİZ.

PROGRAMI CALIŞTIRMAK İÇİN İSTER SQL AGENTTAN İSTERSENİZDE BURDAN New Diyince Karşınıza Query Editör kısmı çıkacak oraya
exec SRO_VT_LOG.._roc 2 Yazmanız yeterli....
1730894320034.png

PROGRAMIN ÇALIŞMASI İÇİN EVENTBOT CHARINI OYUNA SOKMANIZ LAZIM MAXİGUARD KULLANIYORSANIZ BUNA GEREK YOKTUR.

1730895135111.png

Bu programın haricinde nasıl istediğimiz kordinata unique spawn ettirebiliriz?

Queryde belirmiştim ama detaylı göstereyim örneğin jangana spawn edeceksin uniqe 96 yazan worlid yi 1 yap janganda spawn etmesini istediğin yere git ve oyundan cık shard - char tablosuna gir orada region,x,y,z kordinatlarını aşşağıda belirttiğim gibi gir sonra 54600 commondaki uniqe id si kendi uniqe id ni gireceksin bu kadar işlemleri bitirince f5 yap kodu okut

1730922706193.png

Bir bakayım onu uzun zaman önce kullanmıştım örnek hazırlarım
Çok teşekkür ederim :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Queryde belirmiştim ama detaylı göstereyim örneğin jangana spawn edeceksin uniqe 96 yazan worlid yi 1 yap janganda spawn etmesini istediğin yere git ve oyundan cık shard - char tablosuna gir orada region,x,y,z kordinatlarını aşşağıda belirttiğim gibi gir sonra 54600 commondaki uniqe id si kendi uniqe id ni gireceksin bu kadar işlemleri bitirince f5 yap kodu okut

Ekli dosyayı görüntüle 20008
Teşekkür ederim ama sorum bu değildi, bu program haricinde nasıl spawn ettirebiliriz.

Geri
Üst Alt