Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vsro 10 farklı good bless ekledim ama oyunda yada gm consele de görünmüyor Help

Türk Lirası
0.00₺
selamun aleyküm arkadaşlar bu forumda bulunan 10 farklı goldbless ekledim ama ne gm conselede görünüyor nede oyunda
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
burdaki olanları ekledim ama oyunda görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim saygı değer yöneticilerimiz

test1.png

test2.png
test3.png

Oyla 0
Patch attığın Dosyada media dosyası Media şeklinde büyük başlıklıysa patch atsanda media ya ekleme yapmıyo onuda bi kontrol et istersen

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Tamam abi çok teşekkür ederim
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
hocam yapamadım malesef db yedeği geri yükleme yaptım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sorunun temeli Sieger abinin dediği gibi textdata_object'e giriş yapılmadığı için
ama ben db restore ettiğim için yeniden ekledik ve sorunsuzca çalıştı çok çok teşekkür ederim

Oyla 0
Geri
Üst Alt