Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Title Color Farklı Renklerde

Kalite bakımından değerlendiriyorumda, aga bu çok saçma değil mi? Oyuncular da o zaman txti düzenleyip kendi clientleri için renkleri düzenleyebilirler. Oyuncular için olmuş sanki. Yoksa dll içinde renkler gömülü olsa titleid ye göre scroll oluşturup, satılabilinir.

Dll Güncellenmiştir
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
Stud pe programıyla sorunsuz yapılmaktadır yani kapattım açtım gitti hata verdi yoktur direk sorunsuz 1 kere inject yapmanız yeterlidir

@wartimess

Kontolü txt olarak değilde database yoluyla tabloya işlerek yönlendirilse daha yararlı olur bence

Tittle Yönetmesi Herkeze açık diyenler içinde bu şekilde şifreleme yapılabilir azcık kafası çalışan herşeyi yapar .. örnek attıgım gibi şifreleme koyulabilir Farklı Yöntemlerde kullanilebilir :)??

10001001

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt