Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü vSro title color prosedür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu yanlış anladıysam lütfen düzeltin.

Karakterin bankasına item gönderdiğiniz zaman (ne şekilde olursa olsun) hali hazırda karakter saldırı aşamasında olup olması farketmeksizin bankaya gönderilen item işlemi sorunsuz bir şekilde gerçekleşecektir. Bu tür sistemleri eventlerde uzun süre kullanmış biri olarak söylüyorum.

Saldırı altında iken _ADD_ITEM_EXTERN_CHEST güncellemesi yapılabilinir.

@RelaysGG Pencereyi ben yaptım, görseldeki server da Maxiguard kullanıyor, özellik orada var.
İster böyle pencere ister scroll şeklinde olsun filter ve dll yardımıyla yapılıyor, dll rengin gösterilebilmesi için gerekli, filter da temel olarak bu ayarı serverdaki diğer oyunculara göndermek için gerekiyor.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Mesajınız için teşekkürler o zaman bu sistemi yeni gördüğüm için pek fazla bilgi sahibi değildim biraz araştırmak istemiştim sonrasında maxiguardda kullanılıyor diye ilk yorumu gördüğümde araştırıp orda kullanıldığını görmüştüm. Serverimizde MaxiGuardı tercih edeceğiz. Tekrardan teşekkür ederim! Geç verilmiş bir cevap oldu kusura bakmayın. Postları takip ederken gördüm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt